NRK super ut med pervers serie – pass på hva barna dine ser på!

Vi vet alle at barna våre er fremtiden, og derfor må vi passe godt på dem.

På tilsvarende måte vet fienden at barna våre er fremtiden, så de må slå kloa i dem og korrumpere dem så raskt som overhodet mulig. Som våken forelder må du, kjære leser, være oppvakt på hva som tres ned over  ørene på barna dine.

Hvis du har barn på småskoletrinnet må du være spesielt obs på «ZombieLars«, en serie som er populær for de mindre. Den handler om Lars, som er en Zombie – han kan ikke dø, alle leddene hans og lemmene hans tåler å bli brukket og brukket tilbake igjen, og han føler ikke smerte eller følelser.

Han lider under diverse problemer, blant annet en rektor som vil vise ham ut av skolen fordi han er en freak og et misfoster, og barna er selvfølgelig på lag med Lars mot den onde overmakten. Å ikke ha bisarre dyr i skolen er fremmedfiendtlig og galt, og dette må innprentes i barna i tidlig alder! Når de har akseptert zombier blir det desto mye lettere å akseptere negere. For å gjøre ting verre: Zombielars har en kjæreste – som selvfølgelig ikke er en zombie selv. Nei da, hun er et menneske, og faren som vil stoppe henne fra å date et monster er fremstilt som en redd og dum person. Den skal tidlig krøkes den som kølbrenner skal bli! Mon tro om Erna hadde en finger med i denne serien?

I den siste episoden tar serieskaperne virkelig av. Da har de prøvd å komme med en kommentar på Trump i ordførerkandidaten Bastian Berg. Og jeg må si – jeg liker stilen hans:

Zombielars 16 20 års erfaring.PNG
Kattedamen snakker, Bastian reagerer.
Zombie lars 1
(Bastian avgir snorkelyd)

Zombielars 2Zombielars 3

Jeg er faktisk helt enig. Vanvittig kjedelig. Damen snakker på den måten som høres ansvarlig ut, men som ikke egentlig har noen substans. Bastian Berg har helt rett i å latterliggjøre henne – mannen har ihvertfall et program, og ambisjoner om reell politisk forandring. Han har forstått problemet og hva man må gjøre for å løse det.

Det interessante med filmskurker er at programskaperne ikke kan dy seg for å gi dem rett i logikken. Se bare på Bastian Berg.

Zombielars 7

zombielars 15 bærekraftig

Svaret er overhodet ikke. Har kattedamen noe plan for å skaffe boliger for dem alle!??! Og skoleplasser? Og hva betaler de egentlig i skatt? Og hva med CO2-utslippene? Bastian har heldigvis løsningen.

 

Zombielars 9Zombielars 8

Snakker denne personen mer sannhet nå tror jeg jeg vil sprekke. Det er virkelig ingen grunn til å blande andre arter inn i menneskesamfunnet.

NRK må selvfølgelig forklare hvorfor Bastian tar feil. Moren til Zombielars, en sympatisk figur som barna våre selvfølgelig identifiserer med sin egen mor, forklarer.

Zombielars 11

Tanken er at budsjettet ikke vil gå opp. Men vet du, Erle, at dersom den «ansvarlige» og «bærekraftige» ordføreren din hadde tenkt mer som Bastian Berg hadde dere nok klart det. Ja, om hun hadde klart å stoppe ett enkelt ynglepar av Somaliere hadde hun kunnet finansiere nytt rådhus også.

Faiso.PNG
Tror du Bastian Berg hadde tillatt dette!!?!?

Den «ansvarlige» kattedamen har nok heller kuttet i eldreomsorgen for å åpne asylmottak, og på den måten påført kommunen utgifter i hundremillionerklassen.

Det er selvfølgelig mer å bemerke, men jeg tror jeg har nevnt hovedpunktene. Barnet ditt er ikke trygt i henden til Norsk Arbeiderpartikringkasting, og som om ikke det var ille nok, skal det bli verre: Snart vil de starte opp en serie om negere i Norge. Foreldre, ha øynene åpne! Ta en snakk med barna dine om hva de har sett på TV i dag. Du kan ikke la dem korrumperes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s