Valgfusk i Sverige?

Selv om Sverigedemokraterna hadde en betydelig fremgang i årets valg i Sverige, var den mye mindre enn det noen av målingene har vist tidligere i år og det mange på høyresiden (inkludert meg selv) hadde forventet. Sammen med en del merkelige og udemokratiske hendelser har dette fått noen til å stille spørsmål om valgfusk hos söta bror. Red Ice har et godt sammendrag av de uregelmessige hendelsene som fant sted under valget.

Når det er sagt, virker det ikke som det finnes bevis for valgfusk på stor skala. SDs oppslutning har ligget rundt 20% (de høyeste målingene som viste rundt 25% er fra tidligere i år) den siste tiden og den svenske økonomien har gått overraskende bra. Hvis man skal snakke om betydningsfull innblanding i valget er det viktigste verktøyet som venstresiden har brukt naturligvis vært å importere hundretusenvis av innvandrere som stemmer på Socialdemokraterna.

Mångfaldssverige valg 2018 Rinkeby

Dette er en form for valgfusk. En regjering importerer fremmede som i sin tur stemmer på politikere som sørger for at grensene holdes åpne slik at mer kriminelt stemmekveg strømmer inn og prosessen holdes gående helt til svensker er en minoritet i Sverige. Det er i hvert fall planen i den grad en plan i det hele tatt eksisterer.

At Alternativ för Sverige kun fikk en liten andel av stemmene kan i hovedsak tilskrives at de er et veldig nytt parti. De greide å få en del oppmerksomhet på sosiale medier, men dette er ikke det samme som å få et stort antall til å stemme på dem. Det tar tid å overbevise velgere, men AfS har gjort en meget god introduksjon. Så lenge de fortsetter – og det kommer de til å gjøre –  er jeg sikker på at de kan spille en viktig rolle i svensk politikk i fremtiden.

«Hvorfor skjer ikke opprøret!?»

Mange stiller dette spørsmålet, enten av ren desperasjon eller fordi de er lei av å vente på at noe skal skje. Det enkle svaret er at tilstandene ikke er ille nok ennå. Ja, det skjer gruppevoldtekter og en masse forbrytelser som begås av de nyankomne ved navn Mohamed, Achmed og Ali, men mange svensker – særlig i middelklassen – lever på en slik måte at de har minimalt med kontakt med «mangfoldet» og derfor er i stand til å overse problemene. Dette hadde også vært tilfelle om SD hadde fått 25% av stemmene. Dessverre må situasjonen bli betydelig verre og særlig må det svi økonomisk for at en større del av middelklassen skal våkne opp. Jeg hater å høres ut som (((George Soros))), men noen trenger å kræsje den svenske økonomien uten overlevende.

Det er til en viss grad forståelig at folk snakker om et opprør slik at ting endelig begynner å skje raskt, men det er ikke realistisk. Siden det i moderne tid skal veldig mye mer til for at folk sulter og virkelig lider, skal det også mer til for at befolkningen gjør opprør mot regjeringen (eller at misnøyen er stor nok til at en radikal bevegelse kan benytte seg av den til å overkaste systemet ). De tingene som de kan overse, vil de overse hvis resten av livene deres er relativt komfortable. Å tro at revolusjonen er rett rundt hjørnet er et tegn på høy tidspreferanse og en manglende vilje til å kjempe den lange kampen.

Dette kommer til å ta lang tid og det kommer til å bli verre før det blir bedre. Det gjelder for Sverige, det gjelder for Norge og det gjelder for hele Europa. At trenden er i riktig retning betyr ikke at dette kommer til å være over om noen få år. Dette er en kamp som for oss kan komme til å vare livet ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s