Kebab med dansk pass har ligget med over 100 menn

kebab anahita tøs 100 menn
Anahita Malakians. Dette er vår fremtid hvis Shlomo får det som han vil.

Jeg var inne på min favorittside KK (nei, ikke KKK) og kom over en artikkel som på en utmerket måte beskriver det kollektive forfallet som finner sted i Vesten. Hold spyposen klar, her er det mye å vemmes over.

I juni kom den danske rapporten om «unges oppfattelse av kjønn, kropp og seksualitet». Unge mennesker i alderen 16-20 år deltok i undersøkelsene, hvor det kom frem at det å ha mange sexpartnere er status for gutter, mens jenter ofte føler skam og blir kalt «billige». Slik har det vært i mange år.

Dette er en naturlig konsekvens av at menn og kvinner er biologisk ulike. Det er selvfølgelig vanskelig å akseptere for ekle skjøger som ønsker å rasjonalisere sine utallige sexpartnere, men det er likevel et faktum. Menn vil gjøre alt de kan for å ikke ende opp med en roastie. Det er bare menneskelig natur.

Da den danske Venstre-politikeren Anahita Malakians (35) oppdaget de gammeldagse holdningene blant dagens unge, startet hun kampanjen #over10 på Facebook.

– Jeg snakket med en ung kvinne som hadde hatt 17 sexpartnere på fire år, og fikk hets på grunn av det.

Bra. Det viser at det fortsatt finnes folk som ikke er hjernevasket til å tro at dette er noe positivt.

At vi fortsatt går rundt og bærer på den skamfølelsen, etter å ha kjempet for likestilling i så mange år, er så trist. Man skal ikke skamme seg over å ha et aktivt sexliv.

For det første, det finnes mer meningsfulle ting enn å bare søke etter fysisk nytelse og et «aktivt sexliv». For det andre, det er en forskjell på det å ha et aktivt sexliv i et forhold og å ligge med halve bydelen som en skitten prostituert.

Selv har Anahita vært åpen om at hun har hatt sex med over 100 menn.

dum og dummere kvalm

Naturligvis er det nedslående at Hollywood og resten av populærkulturen har oppmuntret hvite kvinner til denne motbydelige oppførselen, men litt morsomt er det at noen av dem som tar det absolutt lengst når det gjelder å være degenerert faktisk er såkalte «nye landsmenn». Er det dette du vil for din datter, Abdullah? LOL.

– Når jeg forteller disse unge kvinnene hvor mange menn jeg har vært med, føler de ikke på like mye skam. Jeg har en god jobb, tre barn, og har vært i et langt forhold.

Men ikke nå lenger eller hva? Tenk at en mann valgte å kaste fra seg et slikt kupp! Han må jo ha følt seg truet av en sterk, uavhengig kvinne som vet hva hun vil ha på soverommet.

Om jeg kunne være åpen om dette uten å miste respekt, følte de at det var helt ok å ha mange sexpartnere, uten at de måtte skamme seg av den grunn.

Alle disse som snakker om å fjerne skammen er de som bør tvinges til å føle aller mest skam. Denne erketøsen ønsker at andre skal gjøre seg akkurat like lite attraktive som hun er sånn at menn kun skal ha valget mellom løsaktige, overvektige kebaber og løsaktige, slanke hvite kvinner. Vel, synd for deg, Anahita, for selv om jeg ikke liker noen av delene, er det ingen tvil om hva jeg velger av de to alternativene.

Og hvis hun får sin vilje vil familien – som er grunnstenen i våre sivilisasjoner – ødelegges fullstendig. Dette vil på lang sikt føre til at våre land kollapser og at de europeiske folkeslag opphører å eksistere (det at det kombineres med innvandring vil naturligvis fremskynde prosessen betraktelig).

– Det har aldri vært et problem i min omgangskrets, og jeg har aldri følt på skam. For meg er det helt nytt at noen skammer seg over dette. Men jeg forstår godt at det kan være hardt for en person, om man får hets, og ikke er trygg på seg selv og sine verdier, sier hun

Verdier? Er det en verdi å oppføre seg fullstendig skamløst? Er det noe positivt ved å selge seg billig og vise hvor lav aktelse du har for deg selv? Opp er ned, krig er fred og sannhet er løgner ifølge disse menneskene. For et galehus!

– Mange er forskrekket over at jeg har vært med så mange menn, og de mener at jeg ikke kan være politiker eller en god mamma

Hvordan våger de å i det hele tatt antyde noe slikt? For en gjeng med usikre kvinnehatere. Dansker bør være takknemlige for å ha en så flott representant til å være med på å påvirke dansk politikk og unge mennesker som trenger rollemodeller.

Det eneste som bekymrer Anahita når det gjelder de negative kommentarene, er at det kan føre til at færre kvinner tør å være åpne om sin seksualitet.

Rettelse: Det kan føre til at færre unge jenter tror det er greit å bruke fritiden til å suge fremmede menn på offentlige toaletter. Vi trenger mer skam, vi trenger mer tilbakeholdenhet og vi trenger at kvinner slutter å tro at deres oppførsel aldri får konsekvenser. Med andre ord: disse kvinnene trenger alle de stygge kommentarene de kan få.

pewdipie thot patrol

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s