Vellykket Scandza-konferanse i Danmark

Vi skriver en del om Scandza-forumet og dets flotte arrangementer. Grunnen er – som tidligere nevnt – at det er viktig å samles og knytte kontakter i det virkelig liv, og ikke bare skitbreve på internett. Selvfølgelig er det viktig å spre det hatefulle budskap i diverse kommentarfelt, men, som påpekt av Frodi Midjord, mennesker er sosiale dyr som trenger å møte likesinnede ansikt til ansikt. Konferansen avholdt i København på lørdag var nok en anledning til dette og det var godt å se at mange tok turen, både dansker, svensker, nordmenn, engelskmenn, amerikanere og noen (naturligvis forfyllede) finner. Hvis mangfold hadde betydd dette og ikke en uendelig mengde med somaliere hadde vi hatt betraktelig mindre å klage på.

Talere under konferansen var Christoffer Dulny, Matt Tait, Helmut Nyborg, Greg Johnson og Jared Taylor og handlet om alt fra det svenske valget til raserealisme og – overraskende nok – ernæring. Man må spise skikkelig for å ha energi til å bekjempe ZOG. Tilstede var også representanter for Dagens Blest og Dagens Blæser og som jeg påpekte i samtale er enhver likhet med andre nettsteder, enten de er danske eller amerikanske, 100% tilfeldig. Ingenting å se her!

Våre venner Boatsinker, Lolland og Kreutzmann har også lagt ut en rykende fersk episode av Danmarks mest kontrasemittiske podkast hvor de diskuterer konferansen. Jeg anbefaler leseren å sjekke ut dette. Hatet renner i strie strømmer og hva mer kan man egentlig be om?

let-the-hate-flow-through-you2

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s