Kebab-kvinne går inn for å avskaffe nordmenns ytringsfrihet

«Norsk»-pakistanerne er den minoriteten som har vært lengst i landet. De hadde ingen grunn til å komme, de gadd ikke en gang å late som om de var undertrykket i hjemlandet og trengte «asyl». Likevel lot vi dem komme, og for ingen spesiell grunn sliter vi nå med effekten avdette.

Men uansett hvordan det nå er, så har de vært så lenge her i landet at de burde vært «integrert», hva det nå enn betyr. Pakistaneren jeg nevner i dette innlegget er til og med en lege (antakelig fått graden fra en østeuropeisk diplommølle, men det er en annen sak) og kan derfor ikke skylde på lav utdannelse, som vi vanligvis gjør.

Henza Awar i Aftenposten

Er det en menneskerett å kunne ytre hat?

Uh, ja? Selvfølgelig? En person som holder visse verdier høyt, må hate det som truer disse verdiene. Det er helt rimelig å hate ting som truer din eksistens. Og man må selvfølgelig kunne ytre det.

Kronikken er litt vanskelig å kommentere. Grunnen er at den er skrevet som et usammenhengende makkverk – poengene kommer ikke i noen logisk sammenheng eller rekkefølge, hun hopper fra sak til sak uten å konkludere, og hun slenger sammen et sitat fra Popper bare fordi. Man skulle tro det var høyere standarder for å bli trykket i aftenposten, men hun er jo både brun og kvinne så da får hun vel automatisk innpass om hun når ordgrensen.

Men nok om det.

Ytringsfrihet er noe hvite mennesker er store fan av. Det er en ting du kan appellere til både venstre og høyresiden med. Det er antakelig instinktivt; hvite mennesker anser verden som en ting som eksisterer uavhengig av dem selv, altså en objektiv størrelse. Når man mener dette, blir det absurd å si at noen typer snakk skal forbys – verden er og blir den samme uansett snakk.

Til tross for at hun har vokst opp i Norge, har hun ikke internalisert denne verdien. Hvorfor?

behead-those-who-insult-islam
Typisk brun-person holdning til ytringsfrihet.

Brune mennesker ser ikke verden som uavhengig av selg selv; instinktivt føler de at den kun kommer inn i eksistens det øyeblikket de observerer eller tenker på den. Derfor blir det for  brune mennesker svært, svært viktig å kontrollere hva som sies; hvis bare de kan få folk til å følge visse tabuer og ritualer så kan de la være å tenke på ubehagelige ting, kan de holde dem borte. Det er på grunn av denne psykologien at alt av veier, kraftnettverk og annen infrastruktur er i permanent fare for å bryte sammen i brune land for mangel på vedlikehold.

For denne damen handler det nok noe om selvforsvar også. I Norge har vi akkurat begynt å våkne, og folk begynner å realisere at det faktisk ikke er noen fordel for oss å importere dysfunksjonelle tredjeverdensfolk i hundretusentall.

Altså, ikke at det er noen fordel å importere dem i tusentall heller.

Eller entall forsåvidt.

Dette blir påpekt stadig mer intenst, og denne damen, som er avhengig av at folket vårt ikke hevder våre egne interesser, prøver selvfølgelig å underminere dette. Derfor gjør hun Lurås til hovedfiende.

helge-lurc3a5s

Hvorfor er det greit å unngå kritiske spørsmål, unngå å konfrontere? Være seg islamister som vil kneble islam-kritikere, eller Resett-Lurås som publiserer ytringer som hetser unge mennesker, både samfunnsdebattanter og barn/ungdom som leser dette materialet med høyt skadepotensial.»

Ikke glem at internett er tilgjengelig uansett hvor mye en ønsker å skjerme barna.

—-

Resett-Lurås kan ikke fremstilles som en ordinær redaktør fra en «vanlig» plattform. Samtidig er ikke no-platforming ideelt. Jeg nekter «å holde ut» når ytringer av ulik art aktivt bidrar til at barn og ungdom jeg som lege i psykiatrien møter, forteller meg om hvordan de ønsker å ta sitt eget liv, eller er i en alvorlig klinisk depresjon, på grunn av mobbing og trakassering.

Påstanden om at nasjonalistisk politikk påvirker mobbing blant barn er selvfølglig tåpelig – det er vanskelig nok å få voksne til å bry seg om politikk, og blant barn er det knapt noen. Kebabinnen prøver ikke engang å belegge sammenhengen, hun bare anser det som ipso facto bevist. Og selvfølgelig blir det veldig rart å gjøre noen ytringer forbudt fordi noen kan lese ytringene og så bli påvirket til å gjøre noe som ikke ble eksplisitt oppfordret til i det opprinnelige innlegget… Det ville jo være en total avskaffelse av ytringsfriheten for alt annet enn de mest intetsigende innlegg.

Det er selvfølgelig det hun vil. Hun vil ikke kastes ut av landet, slik et selvsikkert folk hadde gjort. Hun vil ikke at oss nordmenn skal begynne å ta vårt eget parti heller enn FNs, negernes eller partiet til en viss internasjonal elite. Derfor foreslår hun å avskaffe ytringsfriheten vår, så slipper hun å bli sendt hjem til sitt eget land for å leve med sitt eget folk – for det er det verste du kan gjøre mot brune mennesker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: