Arbeiderpartiet fortjener å bli hatet

AP propaganda

Arbeiderpartiet bruker stadig oftere argumentet «dere nærer opp under hatet som førte til 22. juli» for å skjerme seg selv imot gyldig kritikk. Man kan nesten beundre en slik grenseløs frekkhet, men, som jeg har vært inne på tidligere, tror jeg det er få nordmenn som synes at dette er et rimelig forsvar. Men ikke tro at det kommer til å stoppe dem. I kremmerlignende stil kjører de ufortrødent på videre. Desperasjon og skamløshet går som kjent hånd i hånd.

Nestleder i Øvre Eiker Arbeiderparti, Lasse Haugen, skriver på Antirasistisk Senter:

Debatter på Facebook er krevende og i mange tilfeller lite formålstjenlig. Det skal ikke mange ordvekslinger til før grums kommer opp til overflaten. I mange av disse nettdebattene som omhandler diskusjoner om demokrati, menneskerettigheter, menneskeverd, ekstremisme og hatretorikk, dukker kjente holdninger opp. Både fra privatpersoner, medlemmer av politiske partier og organisasjoner. Ofte blir det sagt at Arbeiderpartiet, med sine venstrevridde meningsfeller, er i ferd med å ødelegge hele landet på bakgrunn av den «massive innvandringen» av muslimer.

Ikke for å pirke, men at de er muslimer er ikke det som er avgjørende. Jeg vil ikke ha inn kristne arabere eller afrikanere heller, og det vil neppe de som stemmer Fremskrittspartiet (selv om det kan være vanskelig å få dem til å innrømme det). Afrikanere som i tillegg er muslimer er definitivt ille, kanskje er de til og med marginalt verre enn sine brødre som ikke er det, men i det store og det hele er ikke religionen av størst betydning her. Det jeg derimot er helt enig i er at APs politikk har vært enormt ødeleggende for Norge. Det er faktisk helt selvinnlysende.

Europa er i ferd med å havne i en borgerkrig.

Sant. Mangfold fører til konflikt.

Av og til kan man få betegnelsen landssviker dersom den velkjente Ap- rosa bæres.

Vel fortjent. Handlinger har konsekvenser.

Nettet er stappfullt av hatytringer, gjerne rettet mot minoriteter som jøder og muslimer, men også mot homofile, politiske partier og politikere.

Sannheten er hat for de som hater sannheten. Arbeiderpartiet må tåle kritikk akkurat som alle andre. Det samme gjelder jøder, muslimer, homofile, politikere og ikke minst løgnerpressen.

Under gjennomføringen av Arendalsuka ble det heftig diskutert om grupperinger som Stopp islamiseringen av Norge (SIAN), Alliansen og Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) burde få delta. Mange mener blant annet at grupperinger som DNM ikke bør være lovlige organisasjoner. Ervin Kohn,

Ervin KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHN!!11!

forstander for det Mosaiske Trossamfund og nestleder ved Antirasistisk senter, sier i den forbindelse i et Facebookinnlegg:

« …at den som en lovlig organisasjon kan rekruttere, og spre sitt ideologiske hat mot jøder. Det virker som om det ikke er lov å minne om det norske Holocaust.

Falske nyheter. Nordmenn er ikke ansvarlige for noe Holocaust.

Denne ideologien ville drepe alle jødene i Norge. Den klarte bare å ta livet av 750.

Virkelig? Fordi det er jo ikke sånn at Kohn minner oss om det ved hver eneste anledning eller noe. Det hadde jo vært virkelig irriterende hvis han gjorde det. Enda godt at han ikke prøver å bruke dette som et våpen mot det norske folk.

Hva er det vi lurer på? Denne ideologien er åpent tilgjengelig på deres nettside. Det er en egen fane som heter «jødespørsmålet.» Hva er det vi lurer på? Hva er det vi venter på? Vi behøver ikke vente på noen ytringer fra dem. De ytrer seg hele tiden.»

Ytringer er starten på det neste folkemordet, naturligvis. Vi kan ikke ha at folk sier hva de mener på internett for plutselig, før du vet ordet av det, har togene igjen begynt å gå til Auschwitz.

Skulle de få operere på Arendalsuka hvor aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv søker å styrke troen på politikk og politisk debatt? Skal ekstremister få en talestol midt i blant demokratiske organisasjoner? Hadde DNM fått et utstillingsvindu og rekrutteringsbrett dersom de hadde fått innvilget søknaden om å få delta?

De fikk altså ikke delta. Så hva sutrer du om, Lasse Haugen? Liker du bare å finne ting å klage på? I et demokrati må andre meninger tolereres, inkludert dem du ikke liker. Legg merke til at de som snakker høyest om demokratiske verdier er også de første til å prøve ta vekk stemmen til sine meningsmotstandere. Jeg liker for eksempel ikke hva du sier, Lasse, men jeg sier ikke at organisasjonen du er medlem av skal forbys (til tross for den enorme skaden deres ideer og politikk har påført det norske folk).

Følg med på den hysteriske tiraden som så kommer:

Eller skulle vi la antidemokratiske og antisemittiske holdninger komme fram slik at vi virkelig kan kjenne på ubehaget. Kvalmen! Antipatien! Hva og hvem er jeg dersom jeg ønsker å forvise «dem» til ytterligere utenforskap? Hva og hvem er jeg dersom jeg vil inkludere dem i fellesskapet? Ytringsfriheten strekker seg langt, men grensen er nådd når organisasjoner forfekter antisemittiske holdninger. Holdninger som har resultert i folkemord. 

Som sagt, ingen grupper fortjener å skjermes for kritikk. At man i det hele snakker om det viser nettopp hvilken innflytelse denne gruppen har. Dere beviser våre poeng for oss gang på gang.

Jeg kan nesten høre Lasse skrike ubehersket mens han skriver denne artikkelen. Se på frykten hans. Stakkaren er jo i ferd med å gå fullstendig fra konseptene. Bør virkelig slike ustabile individer være en del av norsk politikk? Kanskje Lasse trenger en ferie hvor han kan koble ut og håndtere det stresset han så åpenbart føler. Det vil gjøre deg godt, kamerat. Så slipper du å se nazistspøkelser på høylys dag.

For 7 år siden fikk vi høre:

«Mer åpenhet, mer demokrati. Fasthet og styrke. Det er oss. Det er Norge. Vi skal ta tryggheten tilbake.»

Er vi der? Er vi fortsatt samlet? Har vi tatt tryggheten tilbake?

Vi er på vei i hvert fall. Men kanskje ikke på den måten Lasse ønsker. Hans landsforræderiske parti fremmer politikk som vil gjøre nordmenn til en minoritet i vårt eget land i løpet av noen få tiår. Men siden motstanden øker, ser fremtiden ikke lenger like «åpen» og «demokratisk» ut for sånne som ham. Disse endringene skjer og det er absolutt ingenting du kan gjøre for å stoppe det annet enn å begynne å fronte politikk som er mindre skadelig for Norge. Dette kommer ikke Lasse og hans likesinnede til å gjøre, men hvis de faktisk ønsker å gjøre noe med sinnet som folk føler mot dem, kunne dette være en god start.

At AP har folk som publiseres på Antirasistisk Senter sier noe om dem. En stor del av partiet gjør sitt absolutt ytterste for å sette vårt vakre land i flammer. Samtidig er det ingen tvil om at partiet er veldig splittet. Judas Gahr Støre blir stadig mer upopulær og det kan vi i hvert fall glede oss over.

Codreanu-traitors

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s