Syria vil at flyktningene skal komme hjem

refugees-invasion
Tiden har kommet for disse «legene og ingeniørene» til å returnere til Syria (eller hvor enn ellers de egentlig kommer fra).

Gode nyheter. Alle syriske flyktninger kan nå dra tilbake til Syria. Skal vi begynne å bygge katapulter? Skal vi leie inn store mengder fly slik at vi kan sende dem alle sammen tilbake i løpet av neste uke? Kun fantasien setter grenser for hvordan vi kan gjøre dette.

Aftenposten:

I sin tale til FNs hovedforsamling sa Syrias utenriksminister Walid al-Moallem at krigen mot terrorismen snart er over, og at flyktningene kan komme hjem.

Moallem sa lørdag at det er en prioritet for den syriske regjeringen at flyktningene vender hjem. Tre millioner syrere som har flyktet fra regimet, fra selve krigen eller fra IS, befinner seg i utlandet.

Dagens Blest oppfordrer Erna Solberg til å ta en fem minutters pause fra å dytte i seg kaker og sjokolade slik at hun kan begynne hjemsendingen av hver eneste «flyktning» fra Syria som har svindlet seg til opphold i Norge. Jeg vil på det sterkeste anbefale et eget departement for deporteringene og jeg melder meg frivillig til jobben som hjemsendingsminister. Jeg stiller mine evner til disposisjon og venter på en telefon fra deg, Erna.

Syria trenger alle disse tilbake i Syria og Norge trenger alle disse tilbake i Syria. Jeg skal late som jeg synes førstnevnte er viktigst, men de kunne godt bli sendt til Saudi-Arabia for min del. Når det er sagt er det ingen tvil om at de fleste nordmenn som flyktet til Sverige under andre verdenskrig dro tilbake for å være med på gjenoppbyggingen av Norge etter at krigen var over. Det er helt naturlig at syrere gjør det samme. Men mange av dem er late feiginger. Istedenfor å gjøre en innsats for at Syria skal kunne gjenoppbygges, vil de heller snylte på nordmenn og bidra til at vi blir en minoritet i vårt eget land. Dette er fullstendig uakseptabelt.

Så la meg sitere Dalai Lama her: «Nå er det på tide å sende disse sandnegerne tilbake dit de kom fra!»

Dalai Lama - Europe belongs to Europeans

2 kommentarer

  1. Der er eksempler fra Tyskland hvor syrere vil rejse hjem, men den tyske stat vil ikke tillade det, da de ikke har korrekte papirer eller pas. Syrien kan bekræfte deres identitet men Merkel vil ikke slippe dem.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s