SISTE: Christine Ford har løyet for senatet!

Ikke forvent at løgnerpressen kommer til å være raskt ute med å beskrive den nyeste utviklingen i Kavanaugh-saken. De har publisert alt som kunne skitne til Brett Kavanaughs gode navn og rykte, men nå som det kommer frem hvor tvilsom hans anklager er, vil de nok være mindre nøye med å trekke for mye oppmerksomhet til detaljene.

Det viser seg at Christine Blasey Ford, som har anklaget Trumps høyesterettskandidat Brett Kavangaugh for å ha antastet henne, har løyet under ed foran det amerikanske senatet. Ford sa at hun aldri har diskutert med noen hvordan man forbereder seg til en løgndetektortest, men hennes ekskjæreste har nå kommet med en uttalelse (under ed) som motsier henne i dette.

Fox News:

In a written declaration released Tuesday and obtained by Fox News, an ex-boyfriend of Christine Blasey Ford, the California professor accusing Brett Kavanaugh of sexual assault, directly contradicts her testimony under oath last week that she had never helped anyone prepare for a polygraph examination.

Vent nå litt. Betyr dette at en kvinne – medlem av kjønnet som alltid skal tros samme hva – har løyet? Dette er jo helt sjokkerende nyheter. Hvem kunne trodd at kvinner noen ganger lyver, særlig når de har et politisk motiv og kan tjene store summer på sine løgner?

Christine Ford

The former boyfriend, whose name was redacted in the declaration, also said Ford neither mentioned Kavanaugh nor mentioned she was a victim of sexual misconduct during the time they were dating from about 1992 to 1998. He said he saw Ford going to great lengths to help a woman he believed was her «life-long best friend» prepare for a potential polygraph test. He added that the woman had been interviewing for jobs with the FBI and U.S. Attorney’s office.

Jeg tenkte tidligere at det var en mulighet for at Christine Ford hadde blitt antastet av noen og at hun tok feil av gjerningsmannen. Men jeg har hele tiden tenkt at det var mer sannsynlig at hun bare lyver. Kanskje har noe liknende det hun anklager Kavanaugh for faktisk skjedd, bare med en av hennes utallige sengepartnere, men jeg er nå 99.99% sikker på at hun lyver når hun sier at det var Brett Kavanaugh. Hun tar ikke feil (hun sier dessuten at hun er 100% sikker), hun lyver. Denne siste avsløringen gjør meg helt overbevist.

He further claimed that Ford never voiced any fear of flying (even while aboard a propeller plane) and seemingly had no problem living in a «very small,» 500 sq. ft. apartment with one door — apparently contradicting her claims that she could not testify promptly in D.C. because she felt uncomfortable traveling on planes, as well as her suggestion that her memories of Kavanuagh’s alleged assault prompted her to feel unsafe living in a closed space or one without a second front door.

Ford «never expressed a fear of closed quarters, tight spaces, or places with only one exit,» the former boyfriend wrote.

Her er hele uttalelsen til Fords ekskjæreste:

Christine Blasey Ford exboyfriend statement
Hun var til og med utro. Så passende for dette stjernevitnet.

Løgnene tårner seg opp. Christine Ford kommer sikkert til å svare med et angrep på ekskjæresten, men hennes troverdighet var i utgangspunktet ikke særlig sterk. Dette har sunket den fullstendig og selv den patetiske tosken Jeff Flake bør stemme ja ved avstemningen som kommer til å finne sted i løpet av uka. I tillegg bør Ford straffeforfølges for å ha løyet under ed. Mened er en alvorlig forbrytelse og ensomhet blant dine fem katter er ikke straff nok. Det eneste som står i forhold til Fords mange løgner og det helvete hun har påført Kavanaugh og hans familie er en lang fengselsstraff.

Og at Brett Kavanaugh bekreftes av senatet og får sin rettmessige plass på USAs høyesterett.

Kavanaugh STFU

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s