Brett Kavanaugh vinner over tøytene

Brett Kavanaugh øl

Tøyter verden over skriker av sine lungers fulle kraft. Det verst tenkelige som kunne skje har nemlig skjedd. Brett «vi skal forby abort og legalisere voldtekt» Kavanaugh har blitt USAs nyeste høyesterettsdommer. De trodde de kunne stoppe ølelskeren Brett ved hjelp av falske anklager som ingen egentlig trodde på. Beklager, men ikke denne gang, tøser.

Christine Blasey Ford 15

Skal Brett, også kjent som «The Virgin Chad», liksom ha antastet burugla ovenfor? Ikke få meg til å le. Demokratene fremmet de åpenbart falske anklagene og prøvde å få Kavanaugh dømt i folkets øyne helt uten bevis, men klarte ikke å felle ham, delvis på grunn av at noen av anklagene – de frembrakt av Michael Avenatti – var så lite troverdige at selv ikke Susan Collins trodde på dem. Vi skylder Avenatti en stor takk for hans bidrag.

Kavanaugh and Pence

Siden Brett Kavanaugh er et ganske standard valg for en republikansk president, er det kanskje noen som lurer på hvorfor dette er en så viktig seier for oss som er noe lenger til høyre i det politiske spekteret. For det første er en standard republikaner stort sett ganske bra når det gjelder dommere til høyesterett. De trenger å tolke loven slik den er, det er først og fremst på venstresiden man har disse aktivistdommerne som endrer loven fra benken (selv om Anthony Kennedy også til tider har vært svak) og finner ut at homofile egentlig hadde lov til å gifte seg hele tiden. Det er nok at en konservativ dommer ser på hva som står skrevet og lar seg lede av det, han må ikke være en hardbarket nasjonalist for å gjøre det han trenger (men det skader heller ikke).

For det andre, det at venstresiden gjorde alt de kunne for å ødelegge noen som var så nærme en perfekt kandidat, en som nærmest har levd hele livet som en korgutt, får mange til å se hvordan venstresiden opererer og hvor uærlige disse menneskene er. Høyesterett er viktig i seg selv, men denne striden har også vært et viktig slag i den kulturelle kampen som pågår. Det har fått falske anklager frem i lyset og har gitt et skikkelig slag mot feminismens sinnssykdom. Dette er alltid en god ting. Hver gang mediene prøver å spinne et usant narrativ og det kollapser på denne måten, svekkes deres troverdighet og innflytelse ytterligere. I tillegg har vi nå en mann på benken som neppe har et like rosenrødt syn på kvinner etter det han har vært igjennom. Når mer moderate konservative angripes på denne måten, går det opp for dem at venstresiden ikke kommer til å spare dem bare fordi de ikke er like «fæle» som den store, onde Trump.

Kavanaugh confirmed

Memer om denne fantastiske begivenheten sprer seg nå utover internett. En journalist har «wow, just wow»et og samlet opp noen av de beste her. Nyt dem og spre gleden videre!

Jeg åpner en øl for Kavanaugh og løfter den i hilsen til alle kvinner som nå endelig innser at festen er over. Vår feiring begynner, men deres har nettopp fått en brå ende.

Burn the patriarchy no more

Trodde dere virkelig at dere kunne slippe unna med dette motbydelige angrepet på en anstendig mann og hans familie? Konsekvensene kommer til å merkes, tro meg når jeg sier det. Brett Kavanaugh er nå en herdet mann og han kommer til å være innstilt på å betale tilbake med renter det som har blitt gjort mot ham og hans nærmeste. Disse tøytene har skapt et monster og hans rettferdige harme kommer til å ramme dem med full kraft.

Brett Kavanaugh - Vengeance

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s