Trump liker Taylor Swifts musikk 25% mindre etter hennes utsagn

Trump om Taylor Swift

Noen kjendiser tror at deres status gir dem spesiell innsikt i ting som er helt urelatert til det de har blitt kjent for å gjøre. Men stort sett er de bare marionetter som ikke har tenkt noe som helst over det de snakker om og som kommer med enda mer uinformerte meninger enn den gjennomsnittlige Hillary-velger.

Taylor Swift har tidligere unngått å avsløre sin uvitenhet ved å ikke åpne munnen for å snakke om politikk. Men dette endret seg da hun nylig stilte seg bak demokratenes kandidat i sin hjemstat Tennessee i en absurd Instagram-melding hvor hun sutret om LGBTQTRWUWU-saker og «veldig fremtredende» rasisme.

View this post on Instagram

I’m writing this post about the upcoming midterm elections on November 6th, in which I’ll be voting in the state of Tennessee. In the past I’ve been reluctant to publicly voice my political opinions, but due to several events in my life and in the world in the past two years, I feel very differently about that now. I always have and always will cast my vote based on which candidate will protect and fight for the human rights I believe we all deserve in this country. I believe in the fight for LGBTQ rights, and that any form of discrimination based on sexual orientation or gender is WRONG. I believe that the systemic racism we still see in this country towards people of color is terrifying, sickening and prevalent. I cannot vote for someone who will not be willing to fight for dignity for ALL Americans, no matter their skin color, gender or who they love. Running for Senate in the state of Tennessee is a woman named Marsha Blackburn. As much as I have in the past and would like to continue voting for women in office, I cannot support Marsha Blackburn. Her voting record in Congress appalls and terrifies me. She voted against equal pay for women. She voted against the Reauthorization of the Violence Against Women Act, which attempts to protect women from domestic violence, stalking, and date rape. She believes businesses have a right to refuse service to gay couples. She also believes they should not have the right to marry. These are not MY Tennessee values. I will be voting for Phil Bredesen for Senate and Jim Cooper for House of Representatives. Please, please educate yourself on the candidates running in your state and vote based on who most closely represents your values. For a lot of us, we may never find a candidate or party with whom we agree 100% on every issue, but we have to vote anyway. So many intelligent, thoughtful, self-possessed people have turned 18 in the past two years and now have the right and privilege to make their vote count. But first you need to register, which is quick and easy to do. October 9th is the LAST DAY to register to vote in the state of TN. Go to vote.org and you can find all the info. Happy Voting! 🗳😃🌈

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

In the past I’ve been reluctant to publicly voice my political opinions, but due to several events in my life and in the world in the past two years, I feel very differently about that now.

Sånn går det når en kvinne er ugift og nærmer seg 30. Swift er i full gang med å bli en bitter kattedame rett foran øynene våre. Hvor har jeg sett dette før?

Suffragette poem

Ah, stemmer.

Taylor Swift, som for noen år siden var en svært vakker jente, er på vei nedover i rekordfart. Om noen få år (kanskje bare noen måneder) kommer hun til å være helt ugjenkjennelig. Trist!

I believe in the fight for LGBTQ rights, and that any form of discrimination based on sexual orientation or gender is WRONG.

Gay!

I believe that the systemic racism we still see in this country towards people of color is terrifying, sickening and prevalent.

Enda mer gay. Dette er naturligvis akkurat som forventet. Taylor Swift har like originale meninger om politikk som hennes 14 år gamle fans. Det var morsomt å late som at hun var hemmelig høyreekstrem og en «arisk gudinne» tilbedt av 4chan, men alle bortsett fra mediene skjønte at dette var en spøk.

Trump hadde naturligvis den perfekte reaksjonen på Taylors inntreden på den politiske arena.

Denne mannen er som kjent ustoppelig. Han rister på hodet over Swifts tabbe før han enkelt gir henne en smellende ørefik. Det trengte ikke å ende slik, Taylor, du kunne levd opp til ditt (tidligere) konservative image og blitt behandlet pent.

Taylor-Swift-Jew-Newspapers

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s