Svensk blogger liker ikke flyktninger allikevel

isabella-lowengrip-blondinbella
Dette var det eneste bildet jeg fant av Isabella hvor hun ikke så ut som dårlig plastisk kirurgi (eller, ikke så mye i hvert fall).

Sjokkerende nyheter. En svensk kjendisblogger som tidligere har snakket varmt om multikulturens gleder endret raskt mening da hun fikk merke den aller mildeste formen for negative konsekvenser av å ta inn søppel fra den tredje verden. La meg sitere våre eminente venner i flatmarks-Norge:

Ingen kender Isabella Löwengrip i Danmark, men i Löfvenlandia, på den anden side af Øresund, er hun en stor ting. En blogger og sminkedukke som har tjent kassen på sin virksomhed. Hun har et dejligt hus til et tocifret millionbeløb, men der har for nyligt været skår i kendisglæden. En uvelkommen mand er flere gange dukket op ved hendes bolig, og dette bryder hun sig ikke om. Forståeligt nok. Hun har derfor lagt billeder fra overvågningskameraer ud på nettet for at få identificeret vedkommende. En man som nok ikke hedder Magnus eller Jonas, men snarere Abdelhani eller Mohammed. Hun bad hendes skare af fans om at komme med oplysninger om muggifjæs, så hun kunne kontakte sit vagtselskab.

Våre lesere er sikkert akkurat like overrasket som meg. Er det virkelig slik at Isabella ikke mente det da hun skrev om hvor slemme folk var når de var kritiske til å ta inn mangfoldige båtlass med lykkejegere? Kan hun ha sagt noe for å signalisere om sin egen godhet, men aldri hatt noen hensikt om å håndtere konsekvensene av politikken hun selv fremmer? Hmmmmmmmmmmm………All signal, no virtueDet er selvfølgelig høyst problematisk å tvile på en kvinnes edle motiver. De er jo uskyldige skapninger som aldri kunne finne på å gjøre noe som er skadelig for sin nasjon. Alle som sier Isabella Löwengrip bare fremmer multikulturalisme fordi hennes overklassevenner forventer det bør anmeldes for netthets og hatefull ekstremisme. At disse menneskene bor i de dyreste og mest etnisk svenske nabolagene i Sverige er bare et underlig sammentreff. Egentlig elsker de mangfold. Å påstå at de er ute av kontakt med virkeligheten og med dem som virkelig merker multikulturalismen på kroppen er ikke annet enn slemt og ufint.

Boatsinker påpeker:

Fint nok. Eller hvad?

Nej.

Dette er tværtom topmålet af hykleri, fra den politisk korrekte elite, der nådesløst promoverer multikultur og åbne grænser. I Isabellas tilfælde anerkender hun ikke engang konceptet landegrænser.

Hvorfor lukker hun døren til sit hus for de fremmede? En hoveddør er blot en menneskelig konstruktion; et koncept der deler verden i og udenfor huset op i “dem” og “os”. Usmageligt, ikke sandt?

Da migrantinvasionen trak store overskrifter i 2015, og de forskellige europæiske lande blev delt op i “åbne grænser” og “begræns invasionen”, så var mange ude at godhedssignalere. Nogen ud i det ekstreme. Isabella Löwengrip gik Fuld Retardo, og nu kan vi så få år senere ryste på hovedet af hendes vamle hykleri.

Isabellas innlegg er gjengitt i Dagens Blæsers artikkel og jeg anbefaler alle som vil se hennes hykleri i full utfoldelse om å lese igjennom denne.

La meg konkludere denne hattiraden med å påpeke (igjen) hvor kunstig og utstoppet Isabella Löwengrip ser ut. Hun er tross alt bare 27 år gammel. Som Eric Kreutzmann sier i kommentarfeltet, hvorfor er det slik at alle disse blogger-skjøgene ser ut som 35-åringer som prøver å se ut som de er 16?

Isabella Löwengrip selfie

Det er som om hun bruker alle sine penger og ressurser på å hindre sin indre stygghet fra å komme til overflaten, men at det likevel skinner gjennom all sminke, plastiske operasjoner og Instagram-filtre som solen gjennom et tynt skylag.

Isabella er et perfekt eksempel på den moderne kvinne. Og det sier noe om hvor langt vi har falt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s