Frp fortsetter å svikte sine velgere: Norge skal ta imot 3000 «flyktninger»

Siv Jensen smiler

Fremskrittspartiet har blitt en stadig større katastrofe under Siv Jensen. De har blitt så komfortable med å være i regjering at de selger ut sine velgere fullstendig. I statsbudsjettet for 2019 har de godtatt 3000 nye kvoteflyktninger. 3000! Danmark har sagt at de ikke kommer til å ta imot noen, men like heldige er ikke vi. Det er kanskje ikke annet å forvente når traktorlesba Siv skal representere norske interesser i regjering.

Dagbladet:

Regjeringen foreslår å ta imot 3000 kvoteflyktninger på neste års budsjett.

– Det er vi veldig fornøyd med. Under de rødgrønne var det 1000, med oss som samarbeidsparti var det 2000, og nå er det 3000, sier Abid Raja (V) til Dagbladet.

Når Abid Raja er fornøyd, vet du at dette er en helt forferdelig avtale. Hvis det å ta imot 3000 ikke-europeere (det blir sikkert flere med familiegjenforening) er det beste kompromiss Frp kan få til er de sannelig udugelige. Jeg tror ikke det er mange innvandringskritiske som faktisk syns at dette er et bra budsjett, men det finnes noen – særlig blant de skamløse klatrerne – som sier at det er bedre å ha «noe» innflytelse enn ingen, det vil si ved å gå ut av regjering. Man må være fullstendig idiot for å tro at det fungerer slik. De som tror at det å klamre seg til regjeringsposisjon til tross for minkende støtte blant den innvandringskritiske basen til Frp kommer til å gagne partiet i lengden er enten tilbakestående eller kun opptatt av egen posisjon. Et parti ta hensyn til hva velgerne deres er mest opptatt av. De slipper ikke unna med å ignorere sine egnes ønsker særlig lenge. Hvis de derimot står på sitt og går ut av regjering, vil de se en betydelig økning i oppslutning og står da i en mye bedre posisjon til å skaffe seg makt senere.

caved in brain wojak
Folk som sier at du får mer ut av å svelge et uendelig antall kameler

Det er krefter i partiet som ikke vil sitte i regjering for enhver pris. Forhåpentligvis vil tilbakeslaget mot Siv Jensens totale mangel på ryggrad felle henne og bedre mennesker kan ta roret, men hvis ikke vil mange velgere se seg om etter et alternativ. Kanskje et av småpartiene – for eksempel Alliansen – kan bli større hvis Frp gjør seg tilstrekkelig upopulære blant de som virkelig vil at innvandringen skal stoppes. Spørsmålet blir da om for radikale utsagn kommer til å hindre Alliansen i å få en skikkelig økning i oppslutning.

Frp må i hvert fall endre kurs hvis de ønsker å overleve som parti.

3 kommentarer

 1. Jeg er ikke ekspert i norsk politik, men når Frp er sådan en katastrofe, er der så håb for Alliansen og et troværdigt, nationalistisk alternativ? Eller er det som i Danmark hvor idioter stemmer på partier der svigter landet igen og igen..?

  Liker

  • Tålmodigheten er nok i ferd med å forsvinne hos mange Frp-velgere samtidig som de ikke ser noe reelt alternativ foreløpig. Småpartiene har hittil aldri greid å bli relevante, men det er uten tvil rom til høyre for Frp, så det er mulig for partier som Alliansen å ta velgere. Kunsten blir da å ikke gå for langt slik at den evige normie støtes bort.

   Hvis Listhaug blir leder av Frp vil det i hvert fall være en betydelig forbedring og det virker stadig mer sannsynlig at dette kommer til å skje etter hvert.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s