Kavanaugh-anklagene: Et jødisk politisk komplott

Vi i Dagens Blest blir tidvis anklaget for å fokusere for mye på det jødiske spørsmålet. Dette er selvfølgelig urimelig, som USA viser oss enda en gang. Sist ute er idiotien rundt Blasey Ford, nominasjonen og de åpenbart 100% falske voldtektsanklagene.

Det er ingen måte man ikke kan kalle denne saken en jødisk konspirasjon. Ja, for det er en liten gruppe som samarbeider om å «ta» en politisk motstander, og nesten alle involverte er jøder.

La oss bare se på de inolverte.

nn
Dianne Feinstein, en jøde, var den som mottok anklagen og lekket den til pressen. Hun satt igang pressesirkuset og engasjerte advokater til Blasey Ford.
debra-katz-and-ford-1280x720
Debra «Bulldyke» Katz var en av advokatene til Blasey Ford. Hun tok ikke betalt av en eller annen grunn, til tross for at det ikke var noen sjanse for at hun skulle vinne noen erstatning i denne saken. Rart hva?
ap100713125993-600x485
Michael «Den Evige» Bromwich var den andre av Blasey Ford’s advokater. Portrettbilder av ham er forbudt i 26 land etter loven om nazipropaganda.

Så, alle involverte her var altså jøder. Utenom Blasey Ford selv, selvfølgelig. Er dette noe som feller teorien min?

Svaret er nei. Blasey Ford sendte inn brevet sitt til Feinstein og ba om at det ble holdt anonymt. Feinstein lekket deretter brevet til pressen det og på den måten tvang henne til å bli offentlig. Ford er nok en opportunistisk løgner, men hun hadde ikke forutsett å måtte vitne. Deretter sendte Feinstein sine venner og etniske allierte til å «hjelpe» Blasey Ford og på den måten også sørge for at saken skjer på den måten hun vil.

Christine Blasey Ford prepares to testify before the Senate Judiciary Committee in the Dirksen Senate Office Building at the Capitol Hill in Washington
Det finnes ingen bilder av Blasey Ford der det ser ut som om hun har en anelse wtf det er som skjer rundt henne eller hvor hun er i verden.

Blasey Ford var en nyttig idiot, som er bevist av hvor dårlig hun var til å lyve, og hvor dårlig historien hennes var. Men når hun får «hjelp» av to jødiske advokater og en jødisk senator, skjer reelt sett alt som skjer på jødenes premisser, siden en vanlig person aldri klarer medieoppstyret alene, de må lene seg 100% på sine hjelpere. Samtidig blir Blasey Ford fokuset for all kritikken, og hele (det jødiske) apparatet bak henne unngår det. Dette er en helt klassisk jødisk måte å operere på. Når man kjenner den igjen ser man den over alt, og det er derfor jeg prøver å opplyse dere, kjære lesere, om denne saken – så kjenner dere kanskje igjen trikset neste gang.

nn
God goy. Hvem er en god goy? Duuuu er en god goy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s