Trump kaller Stormy Daniels for ‘horseface’

Trump stormy daniels

Villmannen har gjort det igjen. Trumps Twitter-konto er gaven som fortsetter å gi. For en underholder denne mannen er! Bare i mengden tårer fra akkurat de rette menneskene har det som har skjedd etter valget i 2016 vært helt fantastisk. Man tenker at han snart kommer til å slutte med Twitter-fornærmelsene, men heldigvis strømmer de ut med jevne mellomrom. Slutt aldri med Twitringen, Donald.

Trump Stormy Daniels Horseface

Hahahaha!

Hestetrynet Daniels tapte søksmålet mot Trump og må altså betale hans advokatkostnader. Jeg vet ikke med deg, kjære leser, men jeg er ikke lei av å vinne ennå.

Stormy Daniels gofundme

stormy daniels lost

Rekt!

Medienes reaksjoner har vært som forventet. Noen av dem må vel tenke at de ikke burde dekke dette på den sedvanlige hysteriske måten, men saker som dette er rett og slett for saftige til å la være. De kan ikke annet enn å skrike autistisk når Trump troller dem.

Brian Stelter Trump Daniels horseface

Nedsmeltingen på Twitter er bare helt magisk.

Kanskje det aller mest forfriskende med Trump er hvordan han alltid går på offensiven og nesten aldri ber om unnskyldning. Han angriper Elizabeth Warren og hennes falske påstander om å være indianer, og istedenfor å gå på defensiven etter at hun hadde publisert en test som viste at hun hadde omtrent en promille indianerblod, fortsatte gudekeiseren sine angrep mot «Pocahontas». Det er slik det gjøres.

Trump er i ferd med å lære republikanerne å vinne. John McCains og Jeff Flakes tid er forbi. En ny æra er over oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s