Aftenposten tar tittelen som Norges top cuck avis

Finnes det en mer ubrukelig avis enn aftenposten?

Den var ikke imponerende i utgangspunktet, selvfølgelig. Det har vært en kjedelige og lite innsiktsfulle kommentarer og ukritisk nyhetsdekning jevnt over, men dette siste tar kaka.

Aftenposten mener: Fornuftig med flere kvoteflyktninger, tross alt

OK, så dette ser forferdelig ut bare fra starten av. Men hvem vet? Kanskje de serverer noen gode argumenter for innvandring? Eller i det minste noen argumenter – venstresidens argumentasjon er jo stort sett å anta at det er umoralsk å ikke ville ha innvandring, og alle som sier noe annet er Hitler! Det ville derfor vært kjekt å bare se noen faktiske argumenter du kan argumentere mot…..

Men nei. Jeg finleser aftenpostens leder, og finner en slags forklaring på at flere kvoteflyktninger er et kompromiss mellom flere partier, før de leder til konklusjonen, som er…

Men det er likevel fortjenstfullt å bruke dette handlingsrommet til faktisk å øke antallet som kommer hit gjennom FNs kvotesystem. Det er en langt mer fornuftig og forutsigbar ordning for å gi beskyttelse enn asylsøknader ved grensen, i tillegg til at de menneskelige omkostningene for dem som kommer er langt lavere.

pqafkb6d9ba01

Så, uh… Hæ?

Enten ble denne lederen skrevet i løpet av siste kvarter før deadline, eller en kommisær satt med pistol mot hodet til forfatteren og tvang ham til å finne på et eller annet til støtte for den internasjonale saken. Eller kanskje en 19-årig trainee ble satt til å skrive lederen?

Dette er i hvert fall noe som hadde blitt avvist på dagens blest av tekniske grunner alene. Vi holder høyere standard enn som så her på huset.

Dette er det svakeste og mest uklare jeg har sett på lenge. Grunnideen ser ut til å være at hvis vi tar inn flere som kvoteflyktninger, så vil færre flyktninger komme og søke på grensen, så det er bedre å øke tallet kvoteflyktninger. Logikken er absurd, for de tredjeverdens horder som vil inn til Norge vil ikke noe mindre inn til Norge fordi et par tusen blir svippet opp fra flyktningleirene til Norge. Ikke bare det, men jeg skjønner ikke hvorfor det skal være noe alternativ å innvilge asyl på grensen heller.

Men uansett, alt dette er egentlig å overtenke det hele. Du må gå på person her: AP vet hva den «riktige» meningen er og gjentar den. Det er alt de konservative i dag klarer, og AP mest av alt.  Det er en grunn til at vi kaller dem hanreier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s