SIEGE-idiot dreper elleve mennesker i synagoge

caved in brain wojak

En gjerningsmann har skutt og drept elleve mennesker i en synagoge i Pittsburgh, USA. Tilsynelatende er det en SIEGE-lesende døgenikt kalt Robert Bowers som ble utålmodig over at RAHOWA ikke hadde begynt ennå og bestemte seg for å ta saken i egne hender. For en kronidiot.

Det finnes enkelte som tror at det å begå voldelige handlinger av en eller annen grunn er et smart trekk. Hvilken logikk disse menneskene følger og hva de ønsker å oppnå har aldri blitt klart for meg. Det som er helt åpenbart er at de enten er tilbakestående eller er FBI-agenter som prøver å få lettpåvirkelige og frustrerte menn til å begå voldelige handlinger. Etter dette kan da FBI komme inn og arrestere ikke bare den som gjorde dette, men også eventuelle andre som er assosiert med ham gjennom organisasjoner eller lignende. I tillegg vil dette gi «anti-rasistiske» grupper som The Anti Defamation League og The Southern Poverty Law Center akkurat den ammunisjonen de har ønsket for å presse på videre med sensur av meninger de ikke liker. De kommer til å påstå – eller, de er vel strengt tatt i gang allerede – at ytringer på internett fører til vold og at det nå er på tide å stenge ned hele dritten.

Pittsburgh angrep paypal gab

Skytteren var aktiv på Gab og kom med følgende brilliante politiske analyse.

bowers post hias adl
«Å ikke skyte folk i synagoger er optics-cucking»

Dumheten til disse menneskene er så enorm at man kan få helt vondt bare av å tenke på det. De har blitt fortalt gang på gang at ikke bare er denne typen handlinger moralsk forkastelige, men at de ved å begå slike forbrytelser spiller rett inn i fiendens hender. Dette er hannukah, sabbat og omskjæring på samme dag for Jonathan Greenblatt og Heidi Beirich. Jeg kan nesten høre hvordan de gnir seg i hendene over det de nå har fått til å bruke mot Trump og hans supportere (selv om klovnen som gjorde dette tilhørte den autistiske fløyen som mener Trump er en sionistisk marionett).

Kommer det til å påvirke mellomvalget i USA? En del Alt-Right-kommentatorer sier at det neppe kommer til å ha en stor effekt og jeg tror de har rett. Republikanere kommer ikke til å endre sin stemme basert på dette og de demokratiske velgerne som påvirkes mest av slike hendelser kom til å stemme uansett. Effekten kommer mer til å være på ytringsfrihet. Vi kommer til å se flere forsøk på å hindre folk (det vil si Trump-supportere og nasjonalister) i å ytre seg på internett. Venstresiden kommer til å kjøre på full pupp for å fjerne alt de ikke liker og hvis de skulle lykkes har Trump et alvorlig problem fremover siden hans støttespillere i stor grad uttrykker sine meninger via internett. Kommer de til å lykkes med å stenge det ned? Antageligvis ikke. Men de har fått det absolutt beste våpenet de kunne få for å prøve det.

pqafkb6d9ba01
«Les SIEGE!»

Én kommentar

 1. Næh der lader til at være ytringsfrihed her på siden. Dejligt.

  – Den slags bryder man sig nemlig ikke op på jeres danske broder-side.
  Eller det vil sige, at så længe man alene kommer med ligegyldige platitude og patetiske menes så er det helt OK, men har man blot en my historisk fundering og er man ikke religiøs analfabet som resten af de arme masser, så er man aldeles uønsket.

  Jeg håber I sandhed at i holder den line med at lade alle ytre sig, også kristne, der har en sandfærdig forståelse af både Bibelen og historien.

  Christogenea.org

  Venlig hilsen det jødisk besatte Danmark.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s