Hareide ferdig som Krf-leder

Hareide

Det såkalte Kristelig Folkeparti er verken særlig kristent eller spesielt folkelige. Det eneste de greier er å signalisere om hvor snille de er ved å ønske å oversvømme Norge med brunt avfall fra den tredje verden. Ekte kristne har i stor grad godt over til Frp eller De Kristne, i Krf er det nesten bare hanreier igjen. Kanskje kan det skje en endring der nå som Hareide tapte kampen om å (offisielt) gå inn på venstresiden i norsk politikk, men jeg kommer ikke til å holde pusten. Krf kommer med stor sannsynlighet til å fortsette cuckingen for alle de stakkars barna i Afrika.

NRK:

Knut Arild Hareide tapte kampen om KrFs veivalg. Et flertall av delegatene ønsker regjeringssamarbeid med Høyre, Venstre og Frp. Det utløste sterke følelser i landsmøtesalen på Gardermoen.

– Til alle dere som er skuffet, og jeg må ta meg selv med i det: KrFs sjel ligger ikke i hvem vi samarbeider med, men i vår politikk, sa Hareide med tårer i øynene.

Hvem du samarbeider med vil åpenbart påvirke hva slags politikk du får gjennomslag for, men tross dine tomme fraser vet du vel egentlig det.

Når Hareide gråter kan jo det tyde på at noe bra har skjedd, men samtidig hadde det kanskje vært like greit om Krf gikk på lag med AP og felte regjeringen. Kanskje kunne de da ha gjort Frp en tjeneste uten å ville det. Frp har sine problemer med Siv Jensen, men når man sammenligner med resten av de politiske partiene er det virkelig ikke mye å gledes over. Å avhenge av partier som Venstre og Krf for å styre er som å kastrere seg selv rett før bryllupsnatten og likevel håpe på suksess. Så det er deilig at sjefshanreien gir seg, men kanskje hadde det vært mer fordelaktig om han fikk partiet sitt med seg over til venstresiden hvor de egentlig hører hjemme.

Dessverre blir vi ikke helt kvitt denne pesten fra Vestlandet. Hordaland sender definitivt ikke sine beste!

Han slår fast at han ikke er ferdig som KrF-er, og at han fortsatt har tre år igjen av inneværende stortingsperiode.

Vi kommer altså å bli tvunget til å høre den skingrende konfirmantstemmen til Knut Arild hver gang en somalisk voldtektsmann eller en afghansk terrorist sendes ut av landet. Hva skulle vi gjort uten Knut Arild og hans gjør Norge brunt-kristendom?

Denne fyren er ikke på langt nær ferdig med å svikte det norske folk. Det burde da være mulig å få sendt denne fyren ut av vårt elskede fedreland?

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s