«Lilith» går til rettssak for retten til å være en ekshibisjonistisk hore

En av våre største hits på siden handler om «poly-personer», som vi fastslår at uten unntak er degenererte misfostere.

Våre lesere vil kanskje ikke overraskes over at dette gjelder trans-«personer» også.

NRK

I fjor sommer mistet hun deltidsjobben på Victoria Pub i Kristiansand etter at sjefen via andre fikk vite at hun også jobbet som sexarbeider på fritida. Staalesen, som også er transperson, ble innkalt til et møte med daglig leder og styreleder. Temaet var angivelig at hun oppførte seg surt mot stamkunder.

Ble overrumplet

På møtet var også arbeidsgivers advokat og det viste seg raskt at agendaen var en helt annen. Hun ble vist et nakenbilde på en nettside for sexsalg og sjefen spurte: «Er dette deg?». Det bekreftet hun.

– Jeg ble satt i en håpløs og hårreisende situasjon. Det var knusende for meg å sitte der. Jeg trodde jeg skulle forsvare meg fordi jeg hadde vært sur i baren, men fikk i stedet privatlivet mitt brettet ut, sier Staalesen.

Hun hadde jobbet som sexarbeider i fire måneder da hun ble innkalt til møtet. Arbeidsgiveren visste at hun var transperson.

Jeg er enig i at dette var ganske ekstremt av arbeidsgiver. Nakenbilder av transpersoner er så motbydelige at man helst bør vaske hendene med antibac etter å ha tatt på noen – man kan ikke bare slenge om seg med dem i hytt og gevær. Jeg håper i det minste de stakkars lederne i bedriften fikk tilbud om psykologisk hjelp og oppfølging i etterkant…

 

1170px-biohazard-svg
Over: Internasjonalt varselstegn for «lettkledd transe».

Den store forbrytelsen her er egentlig at baren ansatte denne mannen i første omgang. Å jobbe i bar betyr at man håndterer folks mat og drikke, og det er mildt sagt umoralskt ovenfor stamkundene i baren å la et slikt vesen gjøre akkurat det. Baren burde gå ut og beklage for offentligheten.

Menneskerettighetsekspert: – Tror Lilith vinner

Dag Øistein Endsjø, menneskerettighetsekspert og professor i religionsvitenskap ved Universitetet i Oslo, sier problemet er at loven ikke beskytter mot all diskriminering.

– Det er misforhold mellom likestillingsloven på den ene siden og menneskerettighetene og grunnloven på den andre. Det betyr at visse grupper må ta saker gjennom rettsvesenet i stedet for å gå til ombudet. Disse gruppene har også et svakere rettsvern, sier Endsjø.

Vi vet at det er forbudt å kjøpe sex. Det er ikke forbudt å selge, utrolig nok, men når trans-«personen» selger sex burde både selger og kjøper deporteres til arbeidsleirer i Svalbard.

Det er selvfølgelig også utrolig at det i det hele tatt er et «rettsvern» for de som selger sex når det er ulovlig å kjøpe.

Og til slutt er det utrolig at denne trans-«personen» går ut i offentligheten med ikke bare at han er en transe, men at han selger sex. Vel, det er ikke så utrolig for dem som vet hva transsexualisme er. Det er en form for sexlek der pervoen blir opphisset av å se seg selv som en kvinne, og han definerer en «kvinne» som det som blir pult, vist frem, begjæret, og så videre. Det er viktig for pervoen å vise seg frem for flest mulig og tvinge oss andre til å bli med på denne leken, hvilket er hvorfor «feilkjønning» er blitt så viktig for dem.

NRK er selvfølgelig med på denne leken til «Lilith», og det skinner gjennom at de er enige med ham. Vi i dagens blest tror derimot at transe-greiene er noe som kommer til å provosere frem sterke motreaksjoner i fremtiden, og vi tror «Lilith» kommer til å bli en advarsel vi leser om i fremtidens skolebøker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s