Trump kaster CNN ut av Det Hvite Hus

trump_acosta

Hva gjør du når du har rotter i huset? Mater dem? Oppmuntrer dem til å bli værende med alt du har? Nei, du setter opp en rottefelle eller blåser hodet av den med en hagle. Trump har nylig gjort noe lignende – om litt mindre drastisk – mot løgnerpressens desidert verste representant, nemlig CNN. Etter å ha blitt bedt om å sette seg ned og om å gi fra seg mikrofonen, nektet Jim «woman accoster» Acosta å gjøre som han ble bedt om og fikk helt fortjent akkrediteringen fjernet. Ikke bare ville han ikke gi fra seg mikrofonen, men han dyttet i tillegg til en ansatt i Det Hvite Hus.

Likevel er det folk på venstresiden og i mediene som er frekke nok til å late som at Jim Acosta er helt uskyldig. Følg med på hva (((Philippe Reines))) sier i denne utvekslingen på Fox News. Det er så skamløst at man knapt kan tro sine egne øyne.

Han sier at hun gjorde noe fysisk («she got physical») med Acosta når det er åpenbart for alle som kan se at det er Acosta som legger hånd på henne. Dette er typisk for Reines og hans medsammensvorne. Man kunne nesten beundre det hvis det ikke var så åpenbart at de lyver. Hvor dumme tror de egentlig folk er? Har disse menneskene glemt at de ikke lenger kan styre narrativet slik de kunne før?

Man skulle tro at det å overspille kortene slik de har gjort gang på gang i det siste skulle få dem til å tenke seg om to ganger, men langt derifra. De kan virkelig ikke styre seg og må angripe presidenten selv i de mest ufordelaktige situasjoner. Det er virkelig fascinerende.

Nå har man også enkelte som påstår at videoen har blitt redigert av Infowars for å få Acosta til å se ut som noe annet enn helt uskyldig. Det virker jo definitivt som det mest logiske.

Acosta white house Trump

Jeg er overrasket over at ingen har nevnt Russland. Putin har vel en finger med i spillet her, har han ikke? Dette er jo en konspirasjon for å få de helt uskyldige mediene til å se ut som en gjeng med skurker.

Og ikke bare det. Den som virkelig har gjort noe galt her er Trump siden han har en kultaktig lojalitet fra de som jobber for ham.

Amee Vanderpool Jim Acosta

Der ligger faktisk problemet. En ung og uerfaren ansatt ser på Trump for veiledning om hva hun skal gjøre når Acosta nekter å lystre og samtidig legger hånd på henne. Dette er bare enda mer bevis på Drumpfs undertrykkende oppførsel og ekstreme kvinnesyn. Det er bra folk på Twitter er her og kan fortelle oss hva som virkelig skjer. Disse journalistene og kommentatorene er vårt eneste håp for å få vite sannheten i denne mørke tiden.

Bare synd for Jim at han ikke får være med å leke lenger.

acosta trapped

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s