Identity Evropa troller mediene på genial måte

Identity-Evropa

Det finnes organisasjoner som fortjener å bli latterliggjort, som for eksempel Traditionalist Workers Party, og det finnes organisasjoner man kan la seg inspirere av. Eksempel på sistnevnte er den amerikanske identitær-organisasjonen Identity Evropa, som har mange fellestrekk med den europeiske Génération Identitaire. Under Patrick Caseys ledelse har de vist hvordan man sprer ordet og at det går an å drive med aktivisme uten å marsjere med tåpelige uniformer eller å ligge med sine svigermødre.

Identity Evropa har god optikk, gjør seg synlige på en positiv måte og gjør sitt beste for å fremstå som gode representanter for vår sak. De fortjener all mulig honnør for den jobben de gjør.

Nå nylig har lederen Patrick Casey dessuten fått oppmerksomhet i forbindelse med et svært så festlig stunt. Han fikk flere i mediene til å tro at han hadde blitt invitert til Det Hvite Hus og at dette skulle være bevis på skumle forbindelser mellom identitære, Trump og ikke minst Vladimir Putin. Er det noe vi vet så er det at Putin alltid er involvert i denne type HØYREEKSTREME konspirasjoner.

Patrick Casey - Det Hvite Hus

Mediene laget naturligvis en sak ut av dette siden de alltid ser etter nazister og fascister hvor enn de kan finne dem og helst der de ikke er.

Mediene - Patrick Casey

Det mest underholdende fra hele opptrinnet er imidlertid meldingene Casey sendte til Ben Schreckinger, som er journalist for Politico.

Patrick Casey - Ben Schreckinger

Patrick Casey - Ben Schreckinger 2

Patrick Casey - Ben Schreckinger 3

Patrick Casey - Ben Schreckinger 4

Snakk om å sluke agnet! Det kan være fristende å tenke at journalister ikke egentlig er så dumme, men eksempler som dette viser at noen av dem faktisk er det. De er så investert i Russland-narrativet at de gjør alt for å finne noe som passer med det, uansett hvor sinnssykt det de kommer frem til måtte virke for utenforstående. At det ikke ringer noen bjeller om at han blir trollet når lederen for Identity Evropa sier at de er sponset av russerne sier virkelig noe om hvilken verden disse menneskene lever i.

Jonathan Greenblatt - Patrick Casey

Geniale greier.

At noen kan ha sabotert spøken og dermed hindret mer blest rundt dette ekstremt gøyale påfunnet er mindre heldig. Å ødelegge for andre som har de samme målene bare på grunn av misunnelse eller fordi man har personlige problemer er definitivt ikke et eksempel til etterfølgelse. Ingen burde bruke mediene – vår største fiende – til å undergrave arbeidet til våre egne.

Uansett, Patrick Casey har nettopp demonstrert hvordan trolling gjøres. Vi lar oss inspirere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s