Wikipedia bedriver benektelse av folkemord

Augusto (Gaius Iulius Cæsar Octavianus Augustus), Roma

Jeg leste gjennom en Wikipedia-artikkel her om dagen og satte nesten kosher-smørbrødet i halsen da jeg så hva som er skrevet om ødeleggelsen av Jerusalem.

Blant annet refereres det til den jødiske historikeren Josephus’ berettelse om det som fant sted, og vi får servert påstander om at vår kremmervenn kanskje kan ha overdrevet dødstallene. Hvordan kan Wikipedia i det hele tatt antyde at jødiske vitner har for vane å fortelle noe som helst annet enn den fulle og hele sannhet?

Josephus claims that 1.1 million people were killed during the siege, of which a majority were Jewish. Josephus attributes this to the celebration of Passover which he uses as rationale for the vast number of people present among the death toll.[18] Armed rebels, as well as the frail citizens, were put to death. All of Jerusalem’s remaining citizens became Roman prisoners. After the Romans killed the armed and elder people, 97,000 were still enslaved, including Simon bar Giora and John of Giscala.[19] Simon bar Giora was executed, and John of Giscala was sentenced to life imprisonment. Of the 97,000, thousands were forced to become gladiators and eventually expired in the arena. Many others were forced to assist in the building of the Forum of Peace and the Colosseum. Those under 17 years of age were sold into servitude.[20] Josephus’ death toll assumptions are rejected as impossible by modern scholarship, since around the time about a million people lived in Palestine, about half of them were Jews, and sizable Jewish populations remained in the area after the war was over, even in the hard-hit region of Judea.[21]

At Wikipedia kan få seg til å trykke slike antisemittiske hatytringer er for Dagens Blest helt ubegripelig. Finnes det ikke lover mot slikt? Hva blir det neste, skal Wikipedia påstå at det ikke fantes noen gasskamre i Auschwitz?

Videre i artikkelen kan man lese om feiringen av denne antijødiske ødeleggelsen begått av de romerske seierherrene.

Titus and his soldiers celebrated victory upon their return to Rome by parading the Menorah and Table of the Bread of God’s Presence through the streets. Up until this parading, these items had only ever been seen by the high priest of the Temple. This event was memorialized in the Arch of Titus.

Opprørende! Dette monumentet til irrasjonelt hat står fortsatt den dag i dag i Roma.

SONY DSC

Tenk om Titus hadde fullført jobben, da hadde kanskje ikke jødene eksistert i dag. En forferdelig tanke, spør du meg. Man bør helst ikke tenke på slike ting og i hvert fall ikke gi folk noen ideer for fremtiden.

Å betvile historikere som er helt objektive er selvfølgelig ekstremt hatefullt. Jeg har kontaktet Antirasistisk Senter og gjort dem oppmerksomme på Wikipedias fornektelse av folkemord og jeg håper de tar ned denne artikkelen så fort som mulig.

Slik kan vi bare ikke ha det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s