Høyre-politiker tiltalt for seksuelle overgrep mot asylsøkere

Svein Ludvigsen

Jeg vil advare leseren mot frastøtende beskrivelser av homofil atferd. Jeg vil likevel si at dette tilfellet er langt mindre opprørende enn de fleste som involverer asylsøkere og seksuelle overgrep. Faktisk går det an å le litt av det som har skjedd her og si at ingenting av verdi egentlig har gått tapt.

Slike saker er selvfølgelig en konsekvens av å ha feil folk i maktposisjoner, men når fyren først skulle misbruke sin innflytelse, kunne han knapt ha valgt ofre som fortjente det mer.

NRK:

Tidligere stortingsrepresentant for Høyre, fiskeriminister og fylkesmann i Troms, Svein Ludvigsen, er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre tidligere asylsøkere.

laugh ray liotta

Kom til Norge og bli misbrukt av våre politikere! Ikke bare middelaldrende kattedamer, men skamløse bøger som på merkverdig vis har fått en fremtredende posisjon i vårt system. Jeg synes noen burde lage en plakat med dette budskapet slik at neste båtlast med afrikanere vet hva som venter dem og hvor velkomne de er.

Ifølge tiltalen skal han i egenskap av stillingen blant annet ha oppsøkt en av de tre fornærmede på institusjoner underlagt fylkesmannens tilsyn og fikk ta han med seg på turer til blant annet sin hytte og bolig.

«Han utnyttet fornærmedes underlegne posisjon som ressurssvak og særlig sårbar ung, enslig asylsøker», heter det blant annet i tiltalen.

Huff. Tenk at han kunne utnytte muhammeder på denne måten. Potensielle voldtektsmenn rakk ikke engang å voldta en norsk jente før de selv ble antastet av en pervers nordlending.

– Fornærmede er tilfreds med at det er tatt ut tiltale. Han har hatt – og har det fortsatt svært vanskelig, sier mannens bistandsadvokat Gunhild Bergan til NRK.

Kanskje fortjener den godeste Ludvigsen honnør for sin innsats? Her har han traumatisert asylsøkere i så stor grad at de med stor sannsynlighet ikke har tørt å forlate sine statsfinansierte boliger. Antakelig har denne grisen gjort gatene tryggere enn de ellers ville ha vært. Jeg er ingen stor tilhenger av metoden, men jeg kan berømme ham for resultatene.

Tiltalen inkluderer også et tilfelle med en «lettere psykisk utviklingshemmet» asylsøker. Jeg ble litt overrasket da jeg leste dette siden det tross alt er vanskelig å skille de psykisk utviklingshemmede fra resten.

IQ Africa abstract
Anses ikke de med IQ rundt 70 for å være tilbakestående?

Tiltalen beskriver hvordan Ludvigsen skal ha oppsøkt en lettere psykisk utviklingshemmet mann i hans hjem på en institusjon som var underlagt fylkesmannens tilsyn, og at han skal ha «forledet ham til å tro han hadde makt og myndighet til å gi og frata ham hans statsborgerskap».

Hehehe. En eller annen afrikansk eller arabisk Forrest Gump ble lurt til å tro at Norge var like korrupt som hans hjemland, med eneste forskjell at valutaen var brune rumper istedenfor grønne penger. Stakkars fyr!

Ludvigsen har vært en svært sentral og profilert politiker både lokalt og nasjonalt. Han var stortingsrepresentant for Troms Høyre i perioden 1989 til 2001.

Det bør nevnes at vår flodhest av en statsminister har gjort noe liknende, selv om det etter alt å dømme var frivillig (utrolig nok!) og skjedde lenge før hun hadde sin nåværende posisjon. Høyre er tydeligvis et parti fullt av vinnere.

Uansett viser det at de invaderende hordene har noe å frykte. Hvis ikke en smellfeit dame er ille nok for dem – noe det ofte ikke er – så er kanskje gamle homofile griser mindre fristende.

I Weimar-Norge vil dere bli utsatt for begge deler.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s