Afrikanske løgnere fortjener å bli værende i Norge

Mahad Mahamud
Tror du virkelig denne fyren ville finne på å lyve?

Mange av våre lesere har sikkert hørt om løgneren Mahad Mahamud. Han lot som han var fra Somalia for å få opphold i Norge, men er etter alt å dømme fra Djibouti, hvor enn det er. Jeg er av den oppfatning at det å være fra Somalia bør være umiddelbart diskvalifiserende fra å få lov til å komme til Norge, men da vi engang lever i et klovneland er det å forvente at praksisen er det motsatte av all sunn fornuft.

Innvandrere kriminalitet somaliere

Nå er afrikaneren tilbake i medienes søkelys og det er landsforræderen Bjørnar Moxnes som taler hans sak i Dagbladet.

Norge er et av få land som åpner for å tilbakekalle statsborgerskap, og som i tillegg ikke har noen foreldelsesfrist for dette.

Norge gjør noe riktig. Naturligvis må kommunisten Moxnes gjøre sitt ytterste for å reversere slik fornuftig politikk. Det er ikke overraskende når man tenker på hva hans ideologi har ført til tidligere, men man kan jo undres litt over hvorfor kommunisme slipper så billig unna i dagens Norge. «Høyresiden» gjør ikke stort for å angripe dette partiet, de har nok med å svikte sine velgere med den nye migrasjonsavtalen.

Men, tross alt finnes det lyspunkter i hverdagen.

Mahad Mahamud tapte ankesaken i lagmannsretten, og får dermed ikke tilbake sitt norske statsborgerskap, de oppsparte rettighetene, eller livet sitt i Norge.

reservoir_dogs_violin

Dette fordi myndighetene mener han egentlig er fra Djibouti og ikke fra Somalia. Han straffes for noe som angivelig skjedde da han var 14 år, og blir statsløs.

Når Bjørnar Moxnes skriver at noe «angivelig skjedde», vet du at det helt sikkert har skjedd. Alle skjønner at Mahamud lyver, men partier som Rødt vet det er mange middelaldrende kattedamer og hjernevaskede unge jenter som ikke bryr seg det minste om hva faktaene er. Det eneste de tenker på er hva som virker som den snilleste politikken. Hva som ser mest sympatisk ut er det eneste de tenker på. Dette er typisk for kvinner. De er mye mer opptatt av å fremstå som snille i andres øyne enn å faktisk være det.

Den norske staten har nå gjort Mahad statsløs. Han har ikke rett til å bo, jobbe eller leve noe sted i verden. Han nektes med andre ord grunnleggende menneskerettigheter.

duterte- human rights

Han løy for å få opphold. Dere kan sutre så mye dere vil om menneskerettigheter, men fyren har ikke rett til å være her, ikke engang etter de altfor snille reglene vi har for dette i dag.

Det er bare helt unntaksvis at det skal være juridisk mulig å gjøre en person statsløs. Unntak i loven som bare skal brukes i svært sjeldne og alvorlige tilfeller, blir nå gjort til standard praksis av norske myndigheter. Dette rammer ikke bare Mahad Mahamud, men også andre norske statsborgere, som palestinske familier som har vært på flukt i flere generasjoner.

Man kunne nesten tro at Moxnes har fått i jobb å overtale misfornøyde Frp-velgere om at partiet faktisk gjør noe i regjering allikevel. Jeg må berømme dem i hvert fall litt når kommunisten klager så høylytt på denne praksisen.

Mahad tok utdanning som bioingeniør og fikk seg jobb her i Norge. Han har gjort alt for å integrere seg i det norske samfunnet.

I så fall bør han i hvert fall dra hjem til hvor enn han er fra. Det er ingen mangel på ingeniører i Norge, men de vokser ikke akkurat på trær i Afrika. Kanskje kan du gjøre en innsats for ditt folk og fedreland, Mahad? Eller er det altfor lett og altfor behagelig å lyve seg til opphold i Norge?

Nå som myndighetene bruker enorme ressurser på å gå gjennom gamle saker, må stadig flere velintegrerte norske statsborgere leve i frykt for å plutselig få varsel om tilbakekalling av statsborgerskap, selv om de ikke har løyet eller gjort noe galt.

«Selv om han kanskje har løyet vil det jo kreve masse penger å fikse opp i dette problemet. Kan vi ikke bare la det passere og sende ut signaler om at løgner lønner seg i Norge?»

Norske myndigheter må snu, og la Mahad få tilbake sitt statsborgerskap. Staten er ansvarlig for sine borgere, og denne saken gjør igjen Norge til en versting i europeisk sammenheng.

Der har du det, kjære leser. Vi er ansvarlig for løgnaktige afrikanere som sniker seg til opphold. Ikke bare de snylterne som får opphold fordi regler, konvensjoner og lover er spinnville har Norge et ansvar for, men også de som kommer inn bakdøren fortjener opphold siden det har gått så lang tid og det ville være såååå slitsomt å få klarhet i løgnene han fortalte for å lov til å bli værende.

Sånn går det når man har landsforrædere på Stortinget, ikke at det bare gjelder Rødt. Men kommunistiske landsforrædere må det da gå an å få gjort noe med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s