Ervin Kohn mener at 1938 er rett rundt hjørnet

Ervin Kohn smiler

Det er ingen hemmelighet at Dagens Blest er store tilhengere av Ervin Kohn. Hans stereotypiske utseende, nevrotiske oppførsel og hans 6 millioner artikler om antisemittisme gjør ham til et åpenbart ikon for et nettsted som dette.

Noen kunne kanskje tenke at Kohn og hans likesinnede burde tråkke litt på bremsen når det gjelder denne endeløse sutringen, men de som tror at hans tanker i det hele tatt har vært i nærheten av dette kjenner ikke den godeste Ervin. Sutringen kommer til å øke, den kommer til å fortsette helt til nummer 110.

Aftenposten:

Det mest berømte sitatet til Harvard-professor George Santayana er: «De som ikke kan huske historien, er dømt til å gjenta den.»

Det er festlig hvor mange som tankeløst gjentar dette sitatet uten å vite noe som helst om historie. Et mye bedre sitat er «Historien er skrevet av seierherrene». De som vinner krigen kontrollerer også det som sies om den i ettertid. Lidelsene til den seirende part får alltid mye mer oppmerksomhet enn lidelsene til dem som tapte krigen. Det som egentlig menes med sitatet Ervin refererer til er: «Ikke glem hva jeg har fortalt deg om historien, for da kan du plutselig glemme å synes synd på meg og begynne å stille en masse ubehagelige spørsmål.» Jeg skal innrømme at det ikke klinger like godt, men mer nøyaktig er det i hvert fall.

Det er tallrike eksempler på grusomme hendelser fra den andre verdenskrig, men det eneste Kohn nevner er denne ene hendelsen som Hollywood lager filmer om hvert eneste år. Kanskje du også bør snakke litt om andres lidelser og ikke minst de forbrytelser ditt eget folk var sterkt involvert i?

Patton knew

Solzhenitsyn - 200 years together

Å be Kohn om å gjøre dette er som å be Bernie Madoff om å la være å svindle folk for deres sparepenger eller Harvey Weinstein om å slutte med spredning av propaganda mens han misbruker Hollywood-skuespillerinner. Man kan like godt be vinden om å slutte å blåse.

Historien jeg tenker på, er den om frosken. Frosken som blir kastet oppi en gryte med kokende vann, vil øyeblikkelig hoppe ut igjen. Frosken som blir lagt i en gryte med kaldt vann som gradvis varmes opp, vil til slutt dø.

Historien handler om at frosken ikke vil reagere på de små og gradvise temperaturøkningene før det er for sent.

Dette skjedde også i Tyskland i 1920–30-årene. Jødene i Tyskland reagerte ikke adekvat på de gradvise temperaturøkningene. Men det var ikke bare jødiske tyskere som ikke reagerte. De ikke-jødiske tyskerne reagerte heller ikke. Holocaust var naturligvis en katastrofe for det jødiske folk. Samtidig var det et totalt sivilisatorisk sammenbrudd for hele det tyske samfunnet.

Holocaust er enormt overdrevet. Det var ingen gasskamre, langt færre enn seks millioner døde i arbeidsleirene og det var ingen overordnet plan om å utrydde jødene som folk. Planen var å få dem ut av Europa og plassere dem et eller annet sted hvor man ikke trengte å ha noe med dem å gjøre lenger. Først var tanken å plassere dem på Madagaskar, men etter hvert ble dette endret til å flytte dem østover i okkupert territorium. I tillegg ble en del jøder oppmuntret til å emigrere til det som da var Palestina i den såkalte Haavara-avtalen (også kalt Overføringsavtalen). Dette hører man lite om, det eneste vi får vite er at seks millioner ble gasset og gjort om til møbler og sanitetsprodukter.

Der Stürmers antisemittiske propaganda i tekst og karikaturtegninger var avgjørende i temperaturøkningene, i å spre mytene om «jøden», i å skape frykt rundt «jøden» som samfunnsfiende, i spredning av fordommer, demonisering og umenneskeliggjøring.

Kohn kaller det en myte. Men har han noen gang prøvd å ærlig besvare spørsmålet om hvorfor tyskerne vendte seg imot jødene? Nei, vent. Nå var det like før jeg glemte meg helt. Antisemittisme er alltid 100% irrasjonell. Her gjelder det å være forsiktig så man ikke begynner å stille spørsmål som kun kan besvares med hatefulle og usanne konspirasjonsteorier.

Jewish lawyers Berlin 1930s
Hentet fra ‘Jewish Domination of Weimar Germany‘. Tallene er fra ‘Die Bevölkerungs- und Berufsverhältnisse der Juden in Deutschen Reiche’ av den jødiske statistikeren Dr. Heinrich Silbergleit.

Jews make others work

Proportion of Jews in vocations

Weimar - distribution of Jews in the national economy

Weimar - Jewish dislike of the soil

Weimar, advokater, Reichsrechtanswaltskammer

Weimar, Berlin, advokater, Anwaltskammer

Weimar, sykehusdirektører og leger i Berlin

I Preussen utgjorde jøder rundt 1% av befolkningen, mens i Berlin var ca 5% av de som bodde i byen på denne tiden jøder. Så da får man et bilde av overrepresentasjonen av jøder i innflytelsesrike posisjoner i Weimar-republikken. Kan dette ha bidratt til motviljen den vanlige tysker følte mot jødene? Dette virker som et rimelig spørsmål, særlig når folk flest levde verre og verre mens man hadde en elite som levde fett på de andres bekostning.

Propagandaen bidro til å passivisere de store massene slik at de ikke reagerte på boikotten av jødiske forretninger i 1933.

«Propaganda» sier Kohn, men tar seg ikke bryet med å motbevise påstandene. Og selvfølgelig «glemmer» han å nevne at det jødiske samfunnet erklærte krig mot Tyskland først. Og de hadde innflytelse i USA. De var essensielle når det gjaldt å presse landet inn i krigen som mange amerikanere mente de burde holde seg ute av.

Judea declares war on Germany

Etter hvert begynner Kohn å nærme seg hvor han vil med sin gråtkvalte artikkel. Jeg er sikker på at ingen kunne forutsett hva han ønsker.

Den fremste tegneren av antisemittiske karikaturer i Tyskland var Philipp Rupprecht, «Fips». Han var ansatt i Der Stürmer og ble dømt til ti års straffarbeid etter krigen. For tegningene sine. For forbrytelser mot menneskeheten.

Ja, ganske utrolig. Så mye brydde seierherrene i USA (med jødiske Morgenthau i spissen) seg om ytringsfrihet. Dette skriker jo av vestlige, demokratiske verdier. Streicher selv ble til og med henrettet for å ha publisert Der Stürmer, angivelig for å ha «infisert tyskere med antisemittismens virus».

Jeg har også fra andre hold hørt antisemittisme bli karakterisert som en sykdom. Noen påstår faktisk at den spres gjennom kontakt med jøder.

Propagandaen bidro til å forstyrre folks moralske kompass. Det er den viktigste lærdommen vi må trekke når vi i dag markerer at det er 80 år siden Novemberpogromene. Vi må huske på hvor farlig ordene og pennen kan være. Hvor farlig pennen er som våpen.

Kohn vil ha en skjerping av lovverket. Det er åpenbart. Han vil ha fengsel for sine kritikere og han bruker de seks milliardene for å prøve å presse det gjennom.

Pennen kan brukes både i det godes og det ondes tjeneste.

Ja, som han åpenbart demonstrerer her. Kohn skriker ut i smerte mens han prøver å ta fra deg retten til ytre deg.

Når vi i dag dyrker ytringsfriheten, må vi ikke se oss blinde på dem som misbruker ytringsfriheten som et skjold for å bli imøtegått, å bli motsagt.

Han er lei av at folk for lov til å si hva de mener så han forsøker seg med litt god gammeldags talmudisk logikk for å overbevise folk om hvor viktig det er å sensurere de som sprer «hat». Er det å si at Norge er for hvitt hatefullt overfor nordmenn, Ervin? Noen ville nok si det.

Kremmeren avslutter med en henvisning til at dette skjer igjen i USA og Vesten mens han kommer med den typiske formaningen om å ta lærdom fra fiksjonsfilmene produsert av hans etniske brødre i USA.

Farene ved umenneskeliggjøring skulle utgjøre en del av vår sivilisatoriske kompetanse nå. Så hvorfor er vi blitt så dårlige på å huske denne ufattelig dyrekjøpte lærdommen?

«Dere må åpne deres grenser for den tredje verden ellers vil det skje et ‘nytt’ Holocaust.»

Hvor mange husker Holodomor eller de andre forbrytelsene som ble begått under andre verdenskrig sammenlignet med de vilt overdrevne historiene om jødeutryddelsen?

Hvis en bestemt gruppe mennesker hadde vært i stand til å bedrive selvrefleksjon og å lære av sine feil istedenfor å gjenta dem så mange ganger gjennom historien, kunne kanskje dette vært unngått. Men siden det er helt umulig for dem, kommer massene til å vende seg mot den globalistiske, internasjonale eliten nok en gang.

Så ja, selv om 1938 ikke er rett rundt hjørnet, vil det likevel skje igjen.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s