13 år gammel afghaner stenges ute fra Norge

Farida

Det blir en del negative nyheter her i Dagens Blest, men noen ganger kan vi også melde om skikkelige gladsaker. Og nå har en ny anledning til å sprette champagnen nettopp presentert seg. En 13 år gammel snylter og hennes skamløse familie får ikke komme tilbake til Norge til tross for enorm klaging fra vår landsforræderiske presse.

Hipp hipp hurra

Aftenposten:

Den afghanske jenta Farida og familien som bodde på Dokka, får ikke komme tilbake til Norge. Det er klart etter at UNE ble frikjent i Oslo tingrett, melder NRK.

Selv når man lever i et klovneland er det dager hvor man kan være fornøyd med en lykkelig slutt.

Det var Støttegruppa [red: les landsforrædere] for Farida som stevnet Utlendingsnemnda (UNE) i juni etter vedtaket om at Farida og familien ikke får komme tilbake til Norge.

– Vi er naturligvis skuffet og sinte, sier Britt Karin Rotmo som er med i støttegruppen på Dokka.

Hvis dere er så store tilhengere av voldtektsmenn og geiter og ikke minst voldtekter av geiter, foreslår jeg at dere setter dere på neste fly til Kabul. Godhetsignaliseringen er av imponerende kaliber, men hvis dere skal vise ekte toleranse bør dere flytte til dette bakvendte landet og gjøre det om til et multikulturelt paradis. Kun på denne måten kan dere vise at dere virkelig mener det.

Naturligvis tok jeg meg bryet med å søke opp denne Britt Karin Rotmo. Jeg ble ikke skuffet.

Britt Karin Rotmo

Våre lesere er sikkert sjokkerte over å se ansiktet bak disse antinorske handlingene, men selv er jeg ikke videre overrasket over å se dette prakteksemplaret av en ekkel kattedame. Det er mulig jeg har en slags sjette sans, men dette er nøyaktig det jeg så for meg.

Familien som ble tvangsreturnert til Afghanistan i februar 2015, ble orientert mandag morgen, rett etter at tingrettens avgjørelse var klar. Støttegruppa videreforteller at familien forventet et tap, men sier de er skuffet og fortvilet over situasjonen og all uvissheten.

Så bra at dere ikke lenger må leve i uvisshet. Dere har fått veldig klar beskjed om at dere ikke er velkomne. Hvor mye sterkere signaler må sendes ut før dere forstår det? Slike spørsmål hadde vært unødvendige hvis vi bare sa at ingen fikk komme inn, men dessverre føres ikke en slik fornuftig politikk på det nåværende tidspunkt. Men vi skal nok komme oss dit med tiden. Det føler jeg meg trygg på.

Imidlertid har advokat Arild Humlen, som har ført saken for Faridas familie, sagt at han anbefaler en anke.

Huff. Advokater som løper fiendes ærend. Vår tålmodighet for deres skitne triks er i ferd med å brukes opp.

Da familien ble tvangssendt ut av landet, hadde Farida (9) og moren bodd i Norge i underkant av fire år.

Jenta, som i dag er 13 år gammel, hadde blant annet begynt på skole på Dokka i Oppland. I tingrettsdommen beskrives Farida som ei jente som var godt integrert, hun snakket norsk på samme nivå som norskfødte klassevenner og var flink på skolen.

I så fall er hun en sjelden ressurs for Afghanistan. Ikke la døra slå deg i bakhodet på vei ut! Nei, forresten, de er jo allerede ute av Norge. Vel, da kommer du kanskje til nytte. Å være en av få i ditt hjemland som ikke er analfabet er sikkert en fordel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s