NRK: «Ryktet til Marokko står i fare»

Lousia-Vesterager-Jespersen-og-Maren-Ueland.jpg

Norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen ble som kjent voldtatt og drept av muhammedanere i Marokko. Men NRK påpeker at vi må huske på hvem som er det virkelige offeret her, nemlig Marokkos rykte som et trygt turistland. Det som karakteriserer trygge turistland er tydeligvis at noen av de som reiser dit møter sitt endelikt på verst tenkelige måte. Er det så nøye spør kanskje NRK, det skjer jo tross alt ikke hele tiden. Men det at Marokko kommer til å se en nedgang i turismeinntekter er virkelig for mye. Ta våre døtre, ta våre kvinner, men la nå for all del Marokko beholde sine velfortjente penger!

Det finnes en video som viser halshuggingen av den danske jenta. Denne har blitt bekreftet som ekte av politiet. Jeg har ikke sett videoen og har ingen planer om å se den, men Resett linker til screenshots i denne artikkelen hvis noen har lyst til å vise dem til sine innvandringsvennlige bekjente.

Norske partiledere – inkludert Siv Jensen – er tause på Facebook. Gud forby at de setter i gang hat mot muslimer som skjærer av hoder for å sende en beskjed til oss. Dette er nesten like ille som at Marokko kan se en nedgang i sine inntekter fremover (hvis ikke de benytter seg av litt kreativitet vel å merke). Vi må sørge for å holde retorikken om bestialske forbrytelser på et diplomatisk nivå. Noe annet ville være skremmende og høyst problematisk.

PS. Måtte rette opp da navnet til den danske kvinnen er Louisa Vesterager Jespersen og ikke Louise Vesterager Kaspersen. Faen da, Resett. Få navnet riktig!

Resett feil navn

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s