Det er totalt irrelevant at ikke alle innvandrere er terrorister

Margaret Molland Sanden th
Margaret Molland Sanden til høyre.

Vi har alle hørt det ekstremt dårlige argumentet om at «alle er jo ikke terrorister» hver gang overrepresentasjonen av (ikke-hvite) muslimer blant terrorister påpekes. Når man ser på angrepene som har skjedd i Europa de siste årene, er det ingen tvil om at navnene Muhammed, Achmed, Abdul etc. figurerer veldig mye oftere enn de burde, særlig når man tar med i betrakningene at disse utgjør en relativt liten gruppe i våre land (foreløpig). Anders Behring Breivik representerer unntaket, ikke trenden.

Er det likevel et relevant poeng at det bare er noen få av disse som kjører biler over mennesker i Nice og Berlin, brutalt torturerer og dreper konsertgåere i Paris og mest nylig, dreper to skandinaviske kvinner på en fullstendig bestialsk måte?

stop-let-refugees-in-most-muslims-are-not-terrorists-play-13323115

Nei, selv om det er et fåtall, er det likevel for mange. Jeg spiller ikke russisk rullett på fritiden bare fordi «det kun er én kule i kammeret!». Hvis det er en bolle med godteri og jeg vet at en eller flere av bitene er forgiftet, kommer jeg heller ikke til å ta sjansen fordi det «mest sannsynlig kommer til å gå bra». En ansvarlig stat gambler ikke med sine innbyggeres liv ved å ta inn mennesker som «kanskje» kan komme til å drepe noen bare fordi han får avslag på asylsøknaden eller fordi han får et psykotisk anfall.

Innvandrere overfallsvoldteker Oslo

Det har blitt påpeket mange ganger tidligere, men det er verdt å nevne igjen at terror, andre drap og voldtekt heller ikke er de eneste negative effektene av å ta imot tusenvis av innvandrere fra de verste landene i verden.

De økonomiske effektene er også åpenbare. En generøs velferdsstat kombinert med en selvutslettende innvandringspolitikk vil tømme oljefondet raskere enn hele den kommende eldrebølgen. Når alt dette legges til det faktum at nordmenn blir en minoritet i eget land, har det liten betydning at «det bare er noen få av de vi tar inn som er terrorister». Det at i det hele tatt noen av dem er det burde være grunn nok i seg selv til å holde dem ute, men det er mange andre effekter, og den viktigste er at masseinnvandring over tid er det samme som et saktegående folkemord. Vårt folk vil først bli en forhatt minoritet i eget land og deretter stå i fare for å bli utvisket fra historien. Det bør ingen nordmenn akseptere.

Så unnskyld meg om jeg ikke akkurat blir rørt til tårer når NRK skriver om «norsk-marokkanere» som demonstrerer i Oslo mot drapene. Det har absolutt ingen betydning.

3 kommentarer

  1. Når europæere bliver dræbt i et pisland som Marokko, er det et af de få tilfælde hvor multikulturalister IKKE har skylden. Men for hvert angreb, hver voldtægt, hvert mord, hvert besat boligområde har fortalere for indvandring del i skylden og bør og skal straffes meget, meget hårdt.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s