VG til kamp for transe-prostituertes rett til å være horer

For ikke lenge siden skrev vi om «Lilith», en transkvinne (aka mann som later som om han er en kvinne) som gikk til rettssak for retten til å være en hore. Saken er altså at «Lilith» sin arbeidsgiver ikke var komfortabel med at han solgte sex ved siden av jobben, og sa ham opp. Det å ansette ham i første omgang var selvfølgelig en risikosport, og vitner om en altfor tolerant holdning. Men etter at arbeidsgiver fant ut at han solgte sex ved siden av ga de ham altså sparken.

VG har selvfølgelig fulgt opp saken. De trykker et innlegg fra «Lilith», av typen «stakkars meg og mine prøvelser».

VG

Sex-arbeider: – Takk til deg som lytter!

For halvannet år siden fikk jeg sparken på jobben min fordi jeg selger sex på fritiden.

Vi bare gjentar det vi sa forrige gang: Hva slags person står frem med fullt navn og bilde som sexarbeider? En ekshibisjonist selvfølgelig. Denne personen har en sykelig trang til å vise frem seg selv. Transseksualisme kommer i de fleste tilfeller av en fetisj som kalles autogynefili – det handler om en mann som seksualiserer kvinner (som er normalt) og som tenner på ideen om å se seg selv som kvinne, altså det seksualiserte objektet (dette er perverst). For en slik fetisjist er det svært viktig at alle andre er med på narrespillet – dersom noen peker og påpeker at det hele er en stor vits ødelegges spillet og dermed nytelsen til transen.

Dette er en psykisk sykdom. Og en svært farlig en – vi snakker om 41% dødelighet! Verre enn nesten alle kjente sykdommer og de fleste former for kreft. De syke engasjerer seg også i svært risikabel atferd. De bruker mye rusmidler og har HIV langt, langt oftere enn ordentlige mennesker.

Folk fleste vet ikke dette. Det er blant annet derfor de er altfor tolerante ovenfor den type oppførsel «Lilith» skriver om.

nn.PNG
Dette er bildet han la ved leserinnlegget sitt… VG har altså offisielt begynt å trykke kontaktannonser for transeprostituerte. Merk hvor åpenbart det er at dette er en mann og ikke en kvinne.

Og det er deg jeg har å takke for den æren. Gjennom hele denne prøvelsen har du som sitter og leser dette vært en del av folket som har støttet meg. Gjennom private meldinger, i kommentarfeltene, eller kanskje du er en av dem som har møtt meg som en av de superhyggelige kundene mine, eller som en tilfeldig på gata som kjenner igjen den supertøffe transkvinnen som tok sjefen til retten.

Det er dessverre mange i dag som genuint mener det over. Når jeg kikker på kommentarfeltene til DB på facebook ser jeg folk som i alt alvor støtter transer like mye som den verste amerikanske shitlib. Likevel tror jeg folk flest har en sunn automatisk asky-respons, det er bare det at de ikke tør å skrive det under fullt navn på facebook (noe jeg selvfølgelig forstår godt).

Men jeg ber dere der hjemme lage dere følgende tankeeksperiment: Tror dere VG hadde trykket et like sympatisk og støttende innlegg om sexkunder? VG har hatt flere innlegg om prostituerte, som de anser som undertrykte stakkarer, men samtidig som dette har jeg aldri sett dem si noe annet enn negative ting om de som kjøper. Veldig rart eller hva?

Selv er jeg mer konsistent. Jeg tenker at enhver som kjøper seksuelle tjenester av en dickgirl burde arresteres og så settes i et eller annet nasjonalt register – det er et eller annet seriøst fucked up med mennesker som gjør sånt noe. Før eller siden vil de utagere sin perversitet på et annet vis, og da er det fint å ha dem registrert.

Så vil jeg komme med en stor takk, men også et kort stikk til mediene. Dere har gitt meg muligheten til å være talerør for en svært stigmatisert, forhatt, ignorert og usynliggjort gruppe.

Men dessverre, basert på tidligere erfaringer vi sexarbeidere har, frykter jeg at det har mer med jakten på sensasjon og skandaler, enn et faktisk ønske om å bringe frem sannheten.

Her er jeg enig med fyren. Hvis pressen hadde klart å få frem sentrale fakta hadde vi ansett transer for å være sinnssyke, vi hadde ikke diskutert hvordan vi skulle hjulpet dem i å fortsatt være horer. Vi burde ikke feire dem som VG gjør her. Vi lever i et sykt samfunn når

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s