Halal-leverandør skryter av at de kan slakte uten bedøvelse

halal slaughter in pakistan

Frekkheten til disse krydderstinkende kebabene er sannelig grenseløs. Ikke bare prøver de å ta med sine skitne uvaner til Norge og kalle det «kultur», de tør i tillegg å skryte om det på Facebook, rett foran nesene våre. Halal-leverandøren Matpunkt (hvorfor eksisterer dette i Norge?) feirer at de nå – gjennom sin deleier – kan slakte kyllinger på fullstendig barbarisk vis uten bedøvelse.

Matpunkt halal

Jeg er ingen dyreverner og mener at disse vanligvis er forvokste barn som har sett for mange tegnefilmer med snakkende dyr. Men jeg mener likevel at siviliserte mennesker skal behandle dyr med en viss respekt. Nordmenn og europeere generelt er glade i dyr og vi liker ikke at de mishandles. Dette er et uttrykk for vår iboende godhet og snillhet. Vi er uten tvil mer empatiske og altruistiske enn andre folkeslag (dette brukes også imot oss slik at vi skal lures til å gi opp våre land). Halal og shechita (jødisk ritualslakting) er groteske måter å slakte på og representerer disse menneskenes folkesjel på en høyst nøyaktig måte. De er barbarer fra ørkenen og kommer til å fortsette med sin bakvendte oppførsel uansett hvor de befinner seg. De gjenskaper sine bedritne land der det blir mange nok av dem.

Både jødisk og muslimsk ritualslakting bør forbys over hele Vesten. Import av kjøtt fra dyr som har blitt slaktet på denne måten bør også åpenbart være ulovlig. Noen ville kanskje si at dette er et steg i retningen av å forby disse gruppene å være i Europa. Til det må jeg si: Og poenget ditt er?

Det er også interessant at å få halsen skåret over er en av de mest smertefulle måtene å dø på og at disse barbarene insisterer på å drepe både dyr og mennesker ved å bruke slike metoder. Det er akkurat som om det å påføre andre lidelse er en viktig del av islamsk og jødisk «kultur».

death_agony_chart

Man kunne bli fristet til å tro at innvandring fra disse landene ikke fører med seg noe som helst godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s