Hvor mye kan mediene lyve?

“In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, not to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of probity. To assent to obvious lies is…in some small way to become evil oneself. One’s standing to resist anything is thus eroded, and even destroyed. A society of emasculated liars is easy to control. I think if you examine political correctness, it has the same effect and is intended to.”

– Theodore Dalrymple

Hvor mye kan mediene lyve?
Da jeg var yngre trodde jeg rett ut løgner var sjeldne. De kunne vri på sannheten, de kune unnlate å fortelle viktige fakta, men rett ut løgn? Var det noe mediene kunne drive med?

Men det har forandret seg. Med den sinnssyke trans-ideologien som råder for tiden har mediene, og da spesielt i Cuck Island (UK), fått seg selv til å konsistent kalle opp for ned, hvitt for svart, og ja, mann for dame. Ta for eksempel.

A sex offender […] has been jailed for 11 years after pretending to be a boy to try and groom a girl.

Jacinta Brooks, 41, asked a 12-year-old girl to send indecent pictures of herself – the third time she is known to have targeted children.

OK, så det er en seksualforbryter ved navn Jacinta «later som» om hun er en gutt, for å få nakenbilder av en jente. Uvanlig med en kvinnelig seksualforbryter, men det skjer jo det også. Men hvordan ser hun ut mon tro?

nn.PNG
Hvorfor skulle han trenge å «late som» om han var en gutt…?

Ja, det er et bilde fra artikkelen. Ja, de skriver konsekvent at beistet er «hun» til tross for at det helt åpenbart er en mann. I motsetning til transer flest har han ikke giddet å ta på make up engang, og er antakelig ikke egentlig transseksuell, bare en pedofil pervo. Da artikkelen først ble «Jacinta» omtalt som en «kvinne», men grunnet leseropprør ble det forandret til «transkvinne».

Selv om UK er verst, så er de ikke alene. I Australia har de for eksempel denne «kvinnen» som nylig ble dekket som et fremadstormende håp i deres håndballiga.nn

Det er leit å si det, men i det tidspunktet over viser vestlige sivilisasjon seg fra sin verste side, og jeg kan sympatisere med de haji’ene som så på TV det øyeblikket og konkluderte med at vi alle er barbarer (forhåpentligvis blir de også overbevist om å forbli i sine egne land).

Australia er ikke fullt så ille som cuck Island, men de har nok intelligens til å finne på noen ekstrakriterier for å utestenge beistet over. Ingen av dem tør å si «du kan ikke delta fordi du er en mann», og artikkelen klarer ikke å kalle ham «he», men det er da noe.

Et annet perverst utfall av feministers likestillingskamp er at kvinner nok en gang kan bli banket opp av menn.

nn.jpg

Mannen over, som heter Fallon Fox og er en MMA-utøver, har armer som ingen kvinne noensinne vil få. Men han skaffet seg en boobjob og vipps så er han en kvinne, og kan slåss mot andre «kvinner». Som i bildet under. Det endte med at kvinnen til høyre – faktisk en kvinne – fikk brukket et ben i ansiktet og måtte sy flere sting.

Men merk dere: Mediene refererer stadig til Fallon Fox som «she».

nn.jpg

 

Og til sist, en historie som kun kan finne sted i UK, så utrolig at du må sjekke selv for å se om det er sant.

Transgender woman in tears after bank account frozen as she ‘sounded like a man’ on the phone

nn.PNG

nn.jpg
Hvem kan tro at dette yndige vesenet er noe annet enn en ungmø?
Vi ser fler og fler av disse artiklene, og selv om de alltid blir knust i kommentarfeltet (om de tillatter et kommentarfelt), så ser jeg ingen motstemmer i artikkelen selv. Ingen som tør å si at keiseren ikke har klær på. Journalistene forventer på ramme alvor at vi skal akseptere denne dritten her.
Det er ingen forklaring på dette annet enn sitatet jeg åpner med. Dette er en ydmykelsesprosess der journalistene prøver å se hvor mye dritt de klarer å presse ned i hjernen vår uten at vi reagerer. Og det virker dessverre – jeg merker selv at jeg er blitt desensitivert. For et par år siden ville jeg nesten brekke meg til synet av disse «kvinnene» her, nå reagerer jeg med oppgitthet. Og de unge, som har mer formbare hjerner? Umulig å vite hva som vil skje med de stakkarene. 

Men hva som hvertfall er sikkert er at journalister for lengst har sluttet å late som om de bryr seg om sannheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s