Smellfeit sexturist vil stoppe spredning av drapsvideo

erna-solberg-feit

Vår massivt overvektige statsminister fornekter seg ikke. Bevæpnet med påstander om at spredning av videoen hjelper terroristene prøver hun å hindre at nordmenn ser klippet som viser halshuggingen av danske Louisa Vesterager Jespersen.

Aftenposten:

– Den som sprer disse bildene, hjelper terroristene. Jeg håper folk vil være med å vise støtte og medfølelse med de drepte og deres pårørende, ved å avstå fra spredning, sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten.

Jeg forstår godt hvorfor Erna vil stoppe dette, men det har ingenting med respekt for de pårørende å gjøre. Hun vil ikke at folk skal se videoen fordi det er helt åpenbart hvilken emosjonell effekt det vil kunne ha på den jevne nordmann. Dette er materiale som kan treffe hardt og få søvnige innbyggere til endelig å se et problem. Det er lett å si at det er enkelttilfeller når man bare hører om disse sakene på nyhetene og aldri får se detaljene, men det er vanskeligere å late som at vi alle er like hvis du har sett brutaliteten med egne øyne. Et ofte gjentatt poeng er at fakta i seg selv ikke er nok, det er også nødvendig å vekke sterke følelser hos mottakeren. Det er åpenbart riktig. At IS-medlemmer tror det er smart å lage groteske drapsvideoer i sin kamp mot Vesten sier virkelig noe om hvor lette disse motstanderne hadde vært hvis vi hadde vært i full kamp mot dem. Men faktum er at vi har en befolkning som synes synd på disse barbarene samtidig som de tror at det ikke er noen forskjell på oss og dem (annet enn de som kan tilskrives ytre faktorer naturligvis). «Propaganda-videoer» som denne kan få dem ut av denne idiotiske villfarelsen eller i det minste hjelpe dem i gang med en oppvåkning. Det at vår egen statsminister – og blant andre svenske medier – gjentar tilbakestående terroristers logikk bør fortelle enhver at hun enten lyver eller har like lite kontakt med virkeligheten som disse sandfolkene. Å gi folk flest detaljene og å få dem til å tenke over disse unge jentenes død er – som Document så riktig påpeker – farlig for myndighetene.

– Selv om vi territorielt har bekjempet IS i det aller meste av Syria og andre steder, er vi langt fra ferdig med utfordringen som knytter seg til ekstreme miljøer. Det må vi bekjempe på mange plan. Én ting er disse bestialske handlingene i seg selv, en annen ting er frykten og ustabiliteten som terroristene ønsker å spre, blant annet ved å sende ut videoer av denne typen.

Nordmenn og andre europeere trenger å se hva Islam er. Det er nødvendig å se konsekvensene av det å dra til land hvor primitive folkegrupper bor og ikke minst hva det vil innebære å slippe store mengder av dem inn i våre egne land. Det er ingen tilfeldighet at detaljer om torturen begått under Bataclan-angrepet ble dysset ned av franske medier. Globalistpartiet Høyre vil naturligvis legge lokk på all informasjon som kan bidra til at nordmenn slutter å gå rundt i søvne. Det blir et kappløp mellom de negative konsekvensene av masseinnvandring og hvor raskt de kan oversvømme våre land med biologisk søppel.

terrorister Marokko

Erna Solberg tenker sikkert tilbake til sine dager som sexturist i Afrika og forteller seg selv at vi alle sammen er verdt akkurat like mye. Den åpenbare forskjellen at hun måtte dra langt utenfor landets grenser til det svarteste (heh) Afrika for å finne noen som var desperate nok ser heller ikke ut til å overbevise vår statsminister om noe annet.

2 kommentarer

  1. Jeg mener Solberg bør være kendt på hele Jorden. Men ikke som politiker. Hun skulle sendes i omkreds om planeten så vi med denne gigantiske skabning kan få en ekstra måne. Måske giver det problemer med tidevand, men det må vi se på.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s