Big Bang Theory-skuespiller velter seg i kattepiss etter å ha blitt dumpet

Mayim Bialik

Forestill deg at du gjør akkurat det feminister har fortalt deg. Du skaffer deg en karriere, du er «sterk og uavhengig», du bruker fritiden på å spre venstrevridd propaganda og du skiller deg for å «finne deg selv». Tenk så hvor sjokkert du blir når det viser seg at dette ikke gjorde deg lykkelig. Faktisk er du så langt unna lykkelig som du kan være. Akkurat dette skjedde med Big Bang Theory-skuespiller Mayim Bialik. I et innlegg på Instagram skriver hun om sin situasjon og at kattene hennes faktisk har pisset så mye i sengen hennes at den ikke lenger er mulig å sove i.

Hvordan kunne dette skje? Alle som har fulgt med på effektene av «likestilling» så dette komme en mil unna, men dedikerte feminister ser det ikke før det treffer dem rett i ansiktet. At det i tillegg skulle skje med en av Guds utvalgte er ekstremt passende.

Jewish feminism

Ser ut som du svelget noe som kun var ment for oss goyim, Mayim. Og det at hun velger å være så offentlig om det er intet mindre enn en gavepakke til hatefulle individer på internett. Et så åpenbart eksempel burde være nok i seg selv, men dette gjelder generelt for kvinner. De er mindre lykkelige enn de var tidligere. Feminisme appellerer til kvinners ego, men har egentlig ikke deres interesser i hjertet. Det er en ideologi med det formål å ødelegge kjernefamilien. Jødiske feminister bryr seg ikke om kvinners lykke eller hva som er best for dem til tross for deres forsikringer om det motsatte. Hvis man skal skape ustabilitet og bryte ned den eksisterende ordenen, sørger man for å skape konflikt mellom menn og kvinner. Istedenfor to parter som jobber sammen og utfyller hverandre i forskjellige roller gjøres det til en konkurranse hvor kvinner skal oppføre seg som menn og menn som kvinner. Fordi likestilling. Dette er en oppskrift på katastrofe og noe av det viktigste å rette opp i når våre folk kommer til makten. Likevel ler jeg godt av at det skjedde med akkurat Mayim Bialik denne gangen. Nyt kattepisset, din ekle yenta!

Youtuberen James Allsup har en utmerket oppsummering av denne svært så underholdende saken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s