Sverige berikes med ebola

ebola

Det er viktig å ta imot fremmede fra alle verdens hjørner. Spesielt viktig er det at de som kommer har alvorlige problemer slik at vi kan få disse inn i våre samfunn. Det er en berikelse. Sverige er kjent for å ta imot det absolutt verste den tredje verden har å tilby og det nyeste innen berikende mangfold er et tilfelle av sykdommen ebola.

Fria Tider:

Lasarettet i Enköping har fått in ett fall av misstänkt ebolasmitta, skriver Region Uppsala i ett pressmeddelande idag.

Ebola uppges vara «en mycket allvarlig sjukdom med blödningssymptom».

Svensker trenger litt mer spenning i hverdagen og ved å spille russisk rulett med innvandringspolitikken får de nettopp det. Er det tross alt så farlig om ebola spres i Sverige? De har jo en gjeld de må betale tilbake til fargede mennesker siden de hjalp Tyskland under andre verdenskrig. Eller noe sånt.

Noen spør kanskje: Hvordan kan du være så sikker på at dette er mangfoldet som slår til igjen, Tom? Kan det ikke være en middelaldrende svensk kvinne som har pådratt seg faenskapet på ferie og tatt det med hjem etterpå? Teknisk sett en mulighet, men jeg tenkte at selv en batikkheks ville tenke seg om to ganger før hun ligger med noen med ebola. En antakelse man i de fleste andre tilfeller bør være svært forsiktig med, det skal jeg medgi. Likevel må jeg innrømme at det var ganske hatefullt å anta at dette skyldes innvandrere. Har de ikke allerede nok å stri med? La oss se hva artikkelen sier om dette.

Patienten vårdas nu på infektionen på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Enligt Expressen ska personen ha kommit till Sverige från Burundi för tre veckor sedan, och idag börjat uppvisa riktig allvarliga symptom.

Burundi? Hmm… det er vel en by i sør-Italia, er det ikke?

burundi

Nei, har du sett. Hatefulle fordommer nok en gang bekreftet.

Provsvar kommer troligen någon gång ikväll. Ännu är det alltså bara fråga om en misstanke, även andra sjukdomar är fullt möjliga, skriver Region Uppsala.

Tidigare har kända utbrott av den mycket farliga sjukdomen skett i centrala Afrika.

Med hver eneste innvandrer fra Afrika blir våre land litt mer som Afrika. Er ikke det flott? Innvandring fra Afrika er en berikelse uten like. Ikke la noen prøve å fortelle deg noe annet.

Én kommentar

  1. Jeg håber at dø af ebola. Jeg ved at hvid kolonialisme er skyld i ebola, præcis som aids, så jeg og alle hvide mænd bør injicere vore årer med ren ebola.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s