Landsforræder ønsker færre norske barn

jørgen randers forræder

BI-professor og ekstraordinær landssviker Jørgen Randers vil at staten skal gi én million kroner til hver norske kvinne som passerer 50 uten å få barn. Er det ikke typisk? Når Erna Solberg for en gangs skyld sier noe riktig, kan du være sikker på at finanseliten kommer med fullstendig sinnssvake og undergravende forslag.

Nettavisen:

BI-professor Jørgen Randers vil gi én million kroner til norske kvinner som ikke føder barn, skriver Dagens Næringsliv (DN) onsdag.

Uttalelsen kommer etter statsminister Erna Solbergs gjentatte utspill om at norske kvinner må begynne å føde flere barn, noe som har skapt reaksjoner både blant forskere og økonomer.

To BI-ansatte, professor Jørgen Randers og førsteamanuensis Per Espen Stoknes, mener det er helt feil at vi trenger flere barn for å sikre velferdsstaten, og at det allerede er mer enn nok mennesker på kloden, skriver DN.

Ja, la oss bytte ut befolkningen i Norge og resten av Europa med folk fra den tredje verden som så vidt har en IQ over kroppstemperatur. Hva kan gå galt? For Randers og Stoknes er mennesker utskiftbare økonomiske enheter uten andre forskjeller enn de mest overflatiske ytre karakteristikker. De er så fortapt i sine idiotiske modeller at de ikke greier å se konsekvensene av det de foreslår. Slike mennesker selger gjerne ut sitt land og sitt folk til høystbydende.

Han forklarer overfor DN at det koster rundt to årsverk for samfunnet å oppdra et barn. Millionutebetalingene til alle norske kvinner som ikke føder barn skal hentes fra skatteinntektene, og vil i praksis være en overføring fra dem som har barn, til de som ikke har det.

Selvfølgelig koster det penger, men hvem skal betale pensjonene hvis nordmenn ikke får flere barn? Skal somaliere og irakere gjøre dette?

Ikke få meg til å le.

innvandrere sosialhjelp og skatt

Det er helt utrolig hvordan noen kan kalle seg selv økonom uten å skjønne at man faktisk trenger mennesker for å ha skattebetalere og at disse menneskene helst bør bidra med mer enn de tar ut av systemet. Og det kommer afrikanere og arabere aldri til å gjøre. Ikke at jeg ville synes det var en god idé å ta inn en million kinesere for at de skal betale nordmenns pensjoner. Vår kultur og vårt folk ville også i dette tilfellet lide av denne invasjonen fra en helt annen del av verden. Men bildet er i hvert fall åpenbart når man tar imot innvandring fra verdens skitthøl. Selv idioter som Jørgen Randers og Per Espen Stoknes burde forstå det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s