Svenskene kan forvente at innvandringen fortsetter med ny regjering

annie lööf og stefan löfven

Overskriften er kanskje ikke den mest overraskende i verden, men for alle som har fått med seg konsekvensene Sverige hittil har opplevd er det jo litt «festlig» at den svenske eliten ikke har lært at denne politikken kanskje ikke er det beste alternativet. Jeg prøver ikke å påstå at de bryr seg om det svenske folk. Det ville jeg aldri engang antyde. Men man skulle tro at de kanskje så noen problemer for sin egen del i fremtiden hvis de skamløst fortsetter å kjøre på i samme retning. Men tvert imot. Nå ser det ut som Stefan Löfven skal greie å komme til enighet med Centerpartiet, Liberalerna og Miljöpartiet. Skrekk og gru!

Fria Tider:

Det är bland annat Aftonbladet som säger sig fått uppgifter om en ny regeringsuppgörelse mellan partierna C, S, L och MP.

Liknande uppgifter säger sig SVT Nyheter ha fått.

«Mycket talar för att det blir en ny regering nästa vecka», skriver SVT på sin hemsida.

Det er lett å si at regjeringen ikke kunne bli stort verre enn den var, men i sin desperasjon etter å holde Sverigedemokraterna utenfor har disse partiene nå funnet ut at småsakene ikke er så vesentlige likevel.

sweden migrants 10 years

Så lenge de kan fortsette å oversvømme Sverige med flyktninger, er alt bra. Og når Annie Lööf får muligheten til å være med på å bestemme, kan du være sikker på at ting kommer til å bli MYE verre før det blir bedre for svenskene.

Enligt Aftonbladet ska de vänsterliberala partierna nu ha kommit överens om känsliga frågor som arbetsrätt och hyresreglering.

Dessutom ska kravet på familjeåterförening för «flyktingar» ha gått igenom, skriver tidningen.

Huff. Dessverre har vi noe av dette i Norge også. Denne typen kjedemigrasjon er noe av det absolutt mest sinnssyke med våre asylsystemer. Ikke bare skal en eller annen snylter få komme inn og sette sine skitne føtter på norsk jord. I tillegg får han muligheten til å fly inn sine åtte barn fra Somalia slik at de kan leve her på norske skattebetaleres regning. Berikelsen kjenner ingen grenser (bokstavelig talt).

Det ser ut som vi får observere full akselerasjonisme i vårt naboland. Mer spenning i hverdagen er det svenskene virkelig trenger. Landets ledere tråkker i hvert fall hardt på gassen og ser tydeligvis ingen problemer med det.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s