Per-Willy Amundsen har helt rett

per willy amundsen

Frp-politiker og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen har stått i en mediestorm etter at han våget å antyde at nordmenn eksisterer som etnisk gruppe og at det kan være forskjeller mellom nordmenn og innvandrere. Hylekoret har selvfølgelig skreket seg hese over Amundsens utsagn uten å komme med et eneste sammenhengende argument.

Det var i et intervju med TV 2 at Amundsen kom med følgende kommentar:

– Jeg er opptatt av at vi har en befolkningssammensetning som er bærekraftig. Etniske nordmenn har en fallende fødselskurve. Det mener jeg i likhet med Erna Solberg at vi er nødt til å gjøre noe med. Men løsningen er ikke å få en enda større innvandrerbefolkning, tvert imot må vi sørge for at den etnisk norske befolkningen vedlikeholdes, sier Amundsen til TV 2.

Åpenbart riktig. Det at fødselstallene for befolkningen helhetlig er for lave betyr ikke at de er det for innvandrere.

Fra SSB:

Innvandrerkvinner føder en stadig større andel av barna i Norge. I 2016 hadde nærmere 27 prosent av de nyfødte, altså mer enn én av fire – en mor som var innvandrer. For ti år siden gjaldt dette rundt 15 prosent av barna.

Problemet er naturligvis at man ikke skal si at det er noen forskjell mellom etniske nordmenn og innvandrere. Vi skal late som at alle er akkurat like og at et økt antall somaliere i Norge er en positiv ting. At en politiker sier det de fleste nordmenn innerst inne vet er veldig problematisk for eliten. Å si at keiseren er naken er svært ugreit for medier og andre venstreorienterte aktivister.

De vanlige mistenkte er i full harnisk over at det finnes nordmenn som sier det som det er. For eksempel har vår favorittinnvandrer Sumaya Jirde Ali reagert på uttalelsen med sjokk og vantro. (Noe som for øvrig ligner reaksjonen til de fleste nordmenn når de ser et bilde av denne skjønnheten).

sumaya jirde ali - twitter - amundsen

Ingen overraskelser her. Sumaya tilhører en stadig mer virkelighetsfjern og emosjonell venstreside, så dette er noe vi forventer fra den kanten.

Det som bør være mer bekymringsverdig for folk i Frp er at det finnes forrædere i partiet som tar frem kniven og stikker Amundsen i ryggen ved første anledning. Et eksempel er leder i Oslo Fpu Herman Fåne.

herman fÅne twitter amundsen

«Trist og redd». Er Fåne en elleve år gammel jente? Og hva er feil med utsagnet til Amundsen? Etniske nordmenn har lave fødselstall, men det samme gjelder ikke for mange innvandrergrupper, primært de fra den tredje verden. Har Fåne noe imot Amundsens ønske om å vedlikeholde den etnisk norske befolkningen i Norge? Det kan se sånn ut. Han foretrekker at vi blir en forhatt minoritet i vårt eget land med all den lidelse det ville medføre. Etter alt å dømme tilhører han den liberalistiske fløyen som i stor grad ble rensket ut på landsmøtet i Bolkesjø, men som har fått mulighet til å komme tilbake under Siv Jensen som leder. Herman Fåne er av samme liberalistiske ulla som sin far Jan Erik Fåne som nå er medlem av globalistpartiet Høyre. Det er helt åpenbart at hvis Frp skal være et relevant parti i fremtiden, må de kvitte seg med slike elementer. Det er som de cuckservative i USA. De angriper Trump hver gang han sier noe som er sant, men kontroversielt. Slike svikere trenger man ikke.

Fåne støttes av tidligere leder i Fpu og dømt seksualovergriper Trond Birkedal.

trond birkedal om amundsen

Det er virkelig en gjeng med vinnere som nå angriper en av de få ærlige mennene i Fremskrittspartiet.

Amundsen har gjort Norge en stor tjeneste ved å si dette offentlig. Han får mye dritt for det, men han viser at han virkelig bryr seg om det norske folk og den norske nasjonen (to sider av samme sak). Forhåpentligvis kan resten av Frp bli mer som Amundsen i fremtiden.

Her er noe å le av til slutt.

sumaya ikke tagg meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s