Utrolig funn om Holocaust avdekket! Hvem kunne forutsett det?

Her i kategorien «for utrolig til å være sant» presenterer vi et par fakta fra virkeligheten. 100% fakta altså, for det står i mediene.

RT

Holocaust survivors outlive Jews who avoided Nazi death camps

Both of the groups were insured by Maccabi Healthcare Services in Israel. The researchers used data collected from 1998 through 2017 and looked at heart disease, chronic kidney disease, chronic obstructive pulmonary disease, osteoporosis, diabetes, hypertension, cancer, and death.

They found that the survivors had a life expectancy of 84.8 years while the normal Israelis had a life expectancy of 77.7.

Er det ikke utrolig? De som ble banket, sultet, fryst, gjort om til såpe, eksperimentert på av dr Mengele osv. er faktisk sunnere enn de som ikke ble det.

La meg umiddelbart slå fast at «hvis det er for utrolig for å være sant, så er det ikke sant» ikke holder i dette tilfellet. Overhodet ikke. Dette er utrolig, og sant. Det er et par andre utrolige ting ved våre venner holocaust-overleverne.

000_A574M-640x400

Times of Israel

Some 83 percent of the Holocaust survivors involved in the study suffered from hypertension, compared with 66.7% of non-survivors. Another comparison found that 30.9% of survivors suffered from chronic kidney disease, while only 19.8% of the general population had the condition.

The researchers called their findings “paradoxical,” noting the extensive medical research linking chronic disease to lower life expectancy.

Med andre ord – holocaust overlevere påstår at de har en masse helseplager, som statistisk og medisinsk sett er uforenlig med at de faktisk lever lengre enn resten av befolkningen. Til tross for at de nesten ble drept av Hitler! Hva kan være årsaken til dette!?!

En ting kan ihvertfall utelukkes: Det har ingenting med at disse menneskene syter og klager og overdriver den minste ting. Jeg vet at disse menneskene har fortalt 100% av sannheten, hver eneste gang. Kanskje det bare er fordi de er overmennesker som er bedre enn oss andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s