PewDiePie kommer med anti-norske hatytringer

pewdiepie sverige

Jeg er rystet.

I flere av sine nyeste videoer har Youtuberen PewDiePie kommet med negative utsagn om Norge. Blant annet har han gjort narr av nordmenn som «den dårlige versjonen av en svensk person», sagt at Norge ikke har et forsvar og at oljen vår bare kan tas av hvem enn som føler for det. Jeg har blitt opprørt av uttalelser på internett tidligere, men jeg kan ikke huske sist jeg hørte noe så ekstremt sårende. Den frekke svensken forteller om sin bestefars plan om å stjele all norsk rikdom og gjøre oss like fattige som u-landet han selv kommer fra. Ikke mens jeg lever, svenskefaen!

Tidligere har jeg sett på PewDiePies videoer og ledd med god samvittighet, men de dagene er nå forbi. Forbi, hører du! Å bli fornærmet på det groveste måte av min favorittkomiker er noe jeg sent kommer til å glemme. Av den grunn har jeg anmeldt ham til internettpolitiet og regner med at han kommer til å fjernes fra Youtbe etter disse nyeste hetskommentarene mot mitt folk. Slikt kan ikke tolereres. Felix Kjellberg – som er det han egentlig heter – må lære at handlinger har konsekvenser og at det ikke er greit å såre andres følelser. Noen vil kanskje komme med innvendingen: Men er det ikke sant at Norge ikke har et forsvar? Vel, hva så om det er sant? Det er ikke det som teller her. Det som er viktig er at slike utsagn er krenkende og farlige. De nører opp under anti-norsk hat og rettferdiggjør vold mot nordmenn. På grunn av dette vil jeg faktisk påstå at PewDiePie skaper et klima hvor det er greit å se på nordmenn som den andre. Hans retorikk vil i ytterste konsekvens føre til at nordmenn blir drept av spinngærne svensker og bakt inn i deres kjøttboller. Derfor må noen si ifra. Denne hateren kan ikke slippe unna med dette et sekund lenger. For sikkerhets skyld tok jeg også kontakt med den amerikanske organisasjonen Anti-Defamation League. De bør kunne få denne forferdelige rasisten sparket av internett en gang for alle.

adl steve king

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s