Kulturell berikelse på Kiwi i Oslo

muslim sprø

Vi har blitt kulturelt beriket på andre måter tidligere, men dette er første gang vi opplever spontan allahuakbaring av den mer eksplisitte typen i vårt elskede fedreland. Det ville jo vært for ille hvis kun andre europeiske land skulle få nyte godt av mangfoldet og alt det innebærer. Man kan nesten si at det var på tide at det skjedde her også.

NRK:

Torsdag ettermiddag ble en kvinne knivstukket i ryggen inne i en Kiwi-butikk i Møllergata i Oslo sentrum. Kvinnen er kritisk skadd og ligger på sykehus.

En 20 år gammel mann ble pågrepet kort tid etter hendelsen.

I ettermiddag overtok Politiets sikkerhetstjeneste etterforskningen fra Oslo politidistrikt, og den etterforskes nå som et mulig terrorangrep.

Så hvorfor tror PST at dette muligens kan være et terrorangrep? Stort sett pleier vi å få høre at gjerningsmannens motiver er helt umulige å fastslå. Og at det aldri kan knyttes til Islam.

Bjørnland sier han har erkjent straffskyld etter siktelsen, og at han selv har gitt uttrykk for at det er snakk om et terrorangrep.

Det er tydelig at her kreves det mer etterforskning for å få klarhet i mannens motiver. Hva kan være årsaken til at han bare angriper folk med kniv på denne måten? Kanskje får vi aldri svar på dette spørsmålet.

Politiets operasjonsleder, Rune Ullsand, sa til NTB torsdag at kvinnen sto i kassen for å betale da hun ble stukket i ryggen.

– Alt tydet på at hun var et tilfeldig offer, sa Ullsand til NTB.

Jaja. Er man ute i butikken må man tross alt tåle at det finnes en risiko for at en eller annen muslim stikker en kniv rett inn i ryggen din. Eller skjærer over strupen til noen som aner fred og ingen fare. Sånt må man regne med i det nye Norge. Vi får jo masse oppskrifter på krydret mat og andre flotte ting fra våre nye landsmenn. Er det da så farlig at vi mister en og annen borger en gang imellom? Mangfold er tross alt vår styrke.

Personer og grupper inspirert av ekstrem islamistisk ideologi vil være den primære terrortrusselen mot Norge det kommende året, ifølge PSTs trusselvurdering for 2018.

høyreekstreme er ikke så farlige likevel? Jeg kunne banne på at noen sa at det var her man trengte å være obs. Sinte, hvite menn er det man må passe seg for er det jeg fikk fortalt. Skjeggete muslimer er like harmløse som lam. Vel, helt til de slakter deg som et.

I trusselvurderingen står det at en terroraksjon i Norge «sannsynligvis ikke vil avvike fra den typen angrep man ser eller i Europa».

Dette betyr at metoder som kniv- eller kjøretøysangrep også er aktuelle her, står det i trusselvurderingen. I trusselvurderingen er terrortrusselen fra soloterrorister omtalt.

Hvor mange angrep blir det i Norge før man ser at mer fornuftig innvandringspolitikk (og etter hver repatriering) vil være nødvendig? Helt sikkert mer enn dette ene. Men forhåpentligvis kan dette vekke noen og hjelpe oss et steg til i riktig retning.

Vi håper at kvinnen overlever dette angrepet og at gjerningsmannen får sin velfortjente straff. Dessverre er sistnevnte svært lite sannsynlig siden vi har noen av verdens mildeste straffelover. Rettferdighet er nok noe som må utøves lenger frem i tid.

Muslim support of Suicide bombing.jpg

Oppdatering: Bildet og navnet til kvinnen har blitt fjernet etter oppfordring fra familie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s