Lööfs kritikere er redde for sterke kvinner, mener Löfven

stefannie lööfven

Annie Lööf har som kjent gjort det mulig for Stefan Löfven å fortsette i fire nye år som Sveriges statsminister. Hun lovte at hennes parti kom til å være en del av den borgerlige Alliansen, men i en vending som bokstavelig talt ingen kunne forutse valgte hun å bryte sitt løfte.

annie lööfven twitter løgner

Det var viktigere å sikre at Sverigedemokraterna ikke fikk noen innflytelse enn å gjøre som hun lovet sine velgere. Naturligvis har kritikken haglet etter denne beslutningen, men Löfven har en svært overbevisende forklaring på hvorfor Annie får så mange hatkommentarer på sosiale medier.

Fria Tider:

Sedan Centerledaren Annie Lööf gjorde upp med vänstern och släppte fram Stefan Löfven som statsminister har kritiken mot henne i sociala medier varit kraftig.

Detta har dock inget att göra med att Annie Lööfs svek mot väljarna eller hennes politik att göra, som nu bland annat kommer leda till en ännu större invandring. Det menar i varje fall Stefan Löfven.

Nej, Löfven, som igår valdes till statsminister tack vare Lööf, har en annan förklaring.

Det beror på att hon är kvinna, säger han i Aftonbladet.

Selvsagt. Svenske menn er bare redde for en kvinne som har mestret det å være sterk og uavhengig. Bare se på hvordan hun setter på plass den beryktede nynazisten Jordan Peterson i dette klippet.

Rørende og modig! Annie er en stor kvinne. Alle som kritiserer henne har små peniser og sviktende potens.

[Löfven] menar att den hårda samtalstonen är «bedrövlig», men kan inte själv hålla tillbaka ilskan när han rycker ut till Annie Lööfs försvar.

Han förklarar att han har «förbannat svårt» att förstå varför särskilt kvinnor ska behöva utstå så tuffa ord i sociala medier.

At folk er sinte på en kvinne som ønsker å oversvømme Sverige med flyktninger er, som Löfven er inne på, helt uforståelig. Hvorfor skal ikke politikere få lov til å komme med sinnssyke forslag som kan sørge for en ytterlig økning i antall voldtekter og sikre en gang for alle at svenskene blir en minoritet i sitt hjemland?

voldtekter økning sverige
Via Fria Tider

– Det är något här, en rädsla för starka kvinnor uppenbarligen, säger Stefan Löfven enligt Aftonbladet.

Han förklarar också att det nu är «dags för män i Sverige» att lära varandra att «visa respekt» för andra människor och deras åsikter, skriver kvällstidningen. Framför allt kvinnor är drabbade av det hårda tonläget i sociala medier, menar statsministern.

Ytringsfrihet gjelder ikke hvis du sårer eller krenker andres følelser. Svenske menn må lære seg å utøve selvsensur når de omtaler kvinnelige politikere som vår kjære Annie Lööf. Enkelte sannheter er det bare bedre at man ikke snakker om. Debattklimaet tåler ganske enkelt ikke at folk ærlig sier hva de mener om dem som styrer landet. Slike hatytringer må ganske enkelt bekjempes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s