Barnehagelærer: «La barna leke seksuelle leker i barnehagen»

Vi i Dagens Blest har, kanskje ikke helt ufortjent, et rykte for å smøre litt tykt på av og til. Kall det kynisk, men en blogg som vil leses må bruke litt sjokktaktikker.

Men i tidene vi lever i blir dette stadig mer unødvendig. Verden er så sprø at vi ikke trenger å legge til noe for å sjokkere. La meg bare sitere

nn.PNG

Når vi sjekker «om oss» ser vi at dette faktisk er et blad utgitt av utdanningsforbundet, altså en av de største fagforeningene i Norge. De trykker sånt skvip! Men hva er det de sier?

– Seksuell lek er viktig for barn. De får en bekreftelse på at disse følelsene er normale og at andre også har slike følelser, sier Pia Friis.

Feil i første setning. Nei, det er faktisk ikke normalt for småbarn å ha «seksuell lek». Derimot er det ofte et tegn på seksuelt misbruk.

– Ansatte stopper, avleder og forhindrer seksuelle leker. De er så usikre at de heller sier nei, ta på dere klærne, sier Friis.

Og hva tenker du de burde gjøre, Friis..? Klappe? Si «bare fortsett?»

[spørsmål]Men kan ikke barna ta denne leken på fritiden, må det absolutt skje i barnehagen?

Å herrejemini. Vi har degenerert så langt som samfunn at det eneste kritiske spørsmål rundt dette, er hvorvidt vi skal la småbarna ha sex i statlig regi eller på privaten (ugh, den setningen var ekkel å skrive).

state_dd843f_6757926
2019 edition: State enforced pedophilia

– Det er ikke sånn lenger at barn leker i låver, naust eller ute i naturen hvor de kan gjemme seg bort. Når de hentes i barnehagen er de gjerne med voksne resten av dagen. Så det er i barnehagen denne leken oppstår, og da må vi vite hvordan vi skal møte den, sier Friis.

Kattedamen er selvfølgelig for statlig regisserte orgier. Basert på den gode gamle «trykkoker»-teorien: Vi er alle egentlig pervoer, vi bare holder det inni oss. Derfor må vi oppmuntre til det sånn at vi ikke holder det inni oss. Som ville vært ille av en eller annen grunn.

Jeg ser ikke at damen har møtt noen profesjonell reaksjon på det hun har sagt eller gjort. Som ikke er rart, for vi er i 2019, det mest moderne av alle år. Det er derfor bare å forvente at man skal ha ytringsfrihet til å foreslå nesten-pedofili. Men tenk om damen hadde kommet ut med sunt folkevett, og spurt om ting som: «Hvorfor må vi i barnehagen bruke halvparten av alle våre spesialpedagoger på den ene somaliske familien i kommunen? Hvorfor er det at utlendinger er 13% av barna men står for 50% av problematferden? Er det riktig at staten betaler barnehageutgiftene til innvandrere som nettopp kom, og som har mange barn som alle betales av fellesskapet, mens norske familier spinker og sparer og unnlater barn #2 for å unngå å måtte motta NAV-støtte? Hvor mye mer tid og omsorg hadde jeg hatt til overs for resten av barna, om bare visse urokråker i gruppa hadde forblitt i midtøsten?»

Da, skal du tro, hadde det blitt ramaskrik. En sånn kvinne hadde aldri fått lov å jobbe i barnehagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s