Frekk pakistaner blir kastet ut av NRKs studio

yousef svart humor

Pakistaner oppfører seg som en pakistaner og blir kastet ut av dem som vanligvis er så tolerante mot hans uspiselige oppførsel. Kanskje kan en mer storskala versjon av dette finne sted på et eller annet tidspunkt?

Aftenposten:

Debatten i Dagsnytt 18 skulle dreie seg om Humorprisen som ble delt ut i helgen. Arrangørene har fått kritikk for lav kvinneandel blant de nominerte og prisvinnerne, og for å ha hatt lav andel av flerkulturelle komikere i salen.

Det er viktig at vi har mangfold. Det er riktignok ingen som kan forklare nøyaktig hvorfor det er viktig å ha dette mangfoldet. Men det er viktig å ha mangfold.

Yousef Hadaoui er programleder for Svart Humor i NRK og var invitert til debatt med leder av Humorprisen Trond Kvernstrøm og komiker Trine Lise Olsen.

Svart Humor er et helt elendig program. Kun en kanal som subsidieres av skattebetalerne kan drive med slik åpenbar dydsblotting og kvotering. At slikt søppel kan sendes på vår statskanal sier noe om det kulturelle forfallet som finner sted i Norge.

Men det hele tok en uventet vending for dem som hørte på det direktesendte programmet, da Hadaoui begynte å snakke ut i luften i det som ifølge NRK skal ha vært et stunt.

Inviter den tredje verden inn i studio og du vil få oppleve deres primitive instinkter i full utfoldelse. Dette er svært overraskende for krypmenn som aller helst vil anta at alle folkeslag er helt like, men det er ikke veldig sjokkerende for de som har fulgt med i timen.

Ordvekslingen i studio var slik:

– Ja, bare drit i å mase så jævlig …

– Jeg tror du må forklarer alle de som ser på og hører deg banne nå, hva det er som skjer her nå, eller om du ønsker å forlate studio, sa programleder Espen Aas.

Hadaoui kom med flere uttalelser og snudde seg mot vinduet ut mot rommet utenfor studio. Til slutt fikk programleder Aas nok og kastet ham ut.

– Jeg tror du skal forlate studioet, og så rydder du opp i det der ute, sa Aas, før en NRK-ansatt kom inn i studioet og geleidet komikeren ut.

Halleluja! Vår tålmodighet er ikke grenseløs. Det kan være verdt å huske på, ikke bare for Yousef, men for alle hans landsmenn og likesinnede.

Aas sier til bransjenettstedet Medier24 at som skjedde «var helt vilt».

– Jeg lurte på om han hadde en propp i øret, for han svarte ikke ordentlig og var bare delvis tilstede, sier Aas, som legger til at han ikke syntes Hadaouis oppførsel var morsom.

Det er gjerne slik. Når man ser hva «nye landsmenn» egentlig bidrar med, er det ikke like morsomt som Hollywood fremstilte det. Plutselig ser man noe fremmed, noe som ikke hører hjemme her. For noen blir dette starten på en oppvåkning, for andre blir det starten på en endeløs rekke med rasjonaliseringer.

Til NRK sa Hadaoui etterpå at det hele var et stunt.

– Det som skjedde var at jeg ble kastet ut av Dagsnytt 18 fordi … jeg veit ikke hva jeg skal si … fordi jeg er gæren i hue. That’s it, ass. Hvis dere ser på Satiriks 25. januar på NRK.no, så vil du kanskje forstå litt mer.

– Man må jo spice opp litt, da. Det var litt tørt og så er det på en måte noen som snakker til meg hele tida. Så det var litt vanskelig å høre på hva han hadde å si når det er en dude som snakker til meg.

Jeg håper Yousef fortsetter i akkurat samme spor. Denne typen krydder er akkurat det vi trenger i vår hverdag.

– Vi legger opp til en seriøs debatt om det vi mener er et seriøst tema. Vi inviterer relevante deltagere og vi beklager at noen velger å bruke vår debattarena til humor, sier Nakkim til NRK.

Å rydde opp etter den importerte kjøteren etter at den for nte gang driter på teppet blir slitsomt i lengden. Berikelsen tærer på vårt samfunn, akkurat som forskere allerede har funnet ut andre steder. Å fornekte sannheten vil ikke forandre virkeligheten. Det vil bare legge lokk på ting og la det bygge seg opp sakte. Før eller siden vil det koke over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s