Omvending av skeive bør definitivt overveies

Mike Pence ride the lightning
Kvalitetsmemer fra Boatsinker

Jeg skrev for noen dager siden at transer faktisk kan kureres ved hjelp av medikamenter. Men for den regjerende ordenen er det mer nyttig å ha disse som evige ofre og som enda en «undertrykt» gruppe de kan angripe hvite menn med, enn det ville være å kurere dem for deres forvirring.

I den forbindelse vil jeg våge å påstå at omvending av skeive ikke har blitt prøvd ut så mye som det burde.

Men ikke alle er enige med meg i denne analysen. I Aftenpozten skriver en lektor med videreutdanning i seksualitetsundervisning følgende:

Jeg er mer bekymret over at Laget NKSS (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag) er med i forumet for omvendelse av homofile, enn at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstads menighet er det.

Jeg er mye mer bekymret over at denne perverse fyren får lov til å være i nærheten av lettpåvirkelig norsk ungdom. Er det ikke ille nok at mediene presser ut den ene degenererte filmen etter den andre og fremmer den mest motbydelige oppførsel som det ideelle? Skal vi i tillegg måtte bekymre oss for lektorer som har spesialisert seg på å oppføre seg som en ekkel gris?

Mange har i etterkant av utnevnelsen av Ropstad reagert på at hans menighet er med i en organisasjon som ønsker å omvende homofile, lesbiske og transpersoner.

Jeg må si at jeg reagerte selv også. Jeg forventet det ikke, men tanken om å melde meg inn i KrF var faktisk betydelig mer fristende enn jeg noen gang hadde trodd den kom til å være.

Det tverrkirkelige nettverket Til Helhet ønsker å formidle at seksuell orientering og kjønnsidentitet er noe som kan endres. De skriver blant annet at de «ønsker å bistå deg som har en – for deg – uønsket seksuell orientering eller uønskede følelser (lesbiske/homofile/bifile følelser/transseksualitet), og som selv ønsker hjelp i prosessen med å finne en ny vei i dette».

Jeg ser bokstavelig talt ingenting galt med dette. Homofile har en livsstil som gir mange flere sykdommer, langt lavere gjennomsnittlig levealder og promoteringen av det medfører at våre barn og unge oppdras til å «eksperimentere» på mest mulig tenkelig frastøtende måte. Alle som kan få unge på en bedre vei fortjener honnør og betydelig støtte fra det norske folk.

Elevgruppene som Laget NKSS møter i ungdomsskole og videregående er i de mest sårbare pubertetsårene. De er i en alder som allerede er vanskelig nok for dem som opplever at de har en annen seksuell orientering eller annen kjønnsidentitet enn det som er forventet av dem, om de ikke også skal måtte bli utsatt for denne typen skampåføring og press.

Ja, vet du hva. Jeg ville foretrekke at de møter disse kristne fremfor en gris av en lektor som har brukt mest mulig av sin tid på å studere kjønnsorganer og som mener at den mest primitive delen av menneskelig atferd er den mest interessante.

Christian Lomsdalen
Er det virkelig noen som vil ha denne fyren til å undervise barna sine?

Besettelsen med sex sier noe om hvor tomt livet til disse stakkarene virkelig er. Og er det ikke slik at de som snakker mest om det er de som får minst eller som får det de minst vil ha? Det trenger ikke å ta opp all din oppmerksomhet, Christian Lomsdalen.

Mer problematisk blir det om Laget NKSS går inn i skolen med en holdning om at konversjonsterapi er ønskelig og gjennomførbart. Det samme gjelder om de går inn i skolen med en holdning om at homofile, lesbiske, og bifile ungdommer ikke skal leve ut sin seksualitet.

Hvis han med «å leve ut sin seksualitet» mener å pådra seg selv en hel rekke sykdommer og gjøre seg selv til det som mest minner om et biologisk våpen, så tenker jeg at oppfordringer om måtehold kan være et godt alternativ.

Unge skeive og transpersoner er i en sårbar fase, og det er mange som sliter med å komme ut av skapet både for seg selv og for omverdenen. Lagets formål er å forkynne Bibelen, hvor det står at mennesket er skapt i Guds bilde.

Skolens formål er blant annet at elevene skal mestre sine egne liv. Derfor må de bli møtt av rollemodeller som støtter og trygger dem på at de er «riktige» akkurat slik de er (skapt). Da kan vi ikke ha ungdomsorganisasjoner ute i skolene som ønsker skadelig omvendelsesterapi for de skeive elevene.

Denne ideen om at alle er perfekte akkurat slik de er «skapt» er en av de mest ødeleggende ideene som noen gang har blitt spredd utover den menneskelige verden. Vi kan kun løse vår problemer ved å i økende grad vende oss bort ifra en slik nedverdigende mentalitet. Det er på tide å fremme det gode, det vakre og det edle. Ikke det motbydelige, det stygge og det foraktelige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s