Mediene opplever et ‘blodbad’

tucker-learn-to-code-meme

Vi er ganske kritiske til de tradisjonelle mediene og måten «informerer» befolkningen på. Enten det er snakk nyhetsmediene eller underholdningsmediene, om det dreier seg om norske eller utenlandske (særlig amerikanske) er det mye av det mediene sier som enten er rett ut løgn eller hvor så store deler av bildet utelates at de like godt kunne ha løyet. Derfor er det med glede at jeg observerer medienes nåværende vanskeligheter. Det kunne virkelig ikke ha skjedd med bedre mennesker.

Splinter:

The first quarter of 2019 has been utterly brutal for the digital media industry. Corporate owners have crunched whatever financial and readership numbers they’re using to decide whether or not journalists keep their jobs this year and found them lacking, with thousands of employees losing their jobs at BuzzFeed, HuffPost, and Gannett newspapers across the country and around the world.

It’s been a nightmare. And now it has come to Vice.

Det er vakkert. Buzzfeed, HuffPost og Vice er tre av de verste, mest anti-hvite propaganda-maskinene som eksisterer. At de lider er gode nyheter for alle som bryr seg om hva som skjer med Europa og resten av Vesten.

According to the Hollywood Reporter on Friday, Vice Media CEO Nancy Dubuc’s “strategic plan to tighten spending and achieve profitability” will include laying off 10 percent of the organization’s staff, a move that she said will affect all departments within the organization and start today.

Så rart at det ikke lønner seg å fornærme flertallet i landet på det groveste. Selvfølgelig finnes det en del selvhatende liberale i USA, men tydeligvis er det ikke nok av dem til å holde disse løgnerne i arbeid. Jøder er en annen åpenbar målgruppe, men de er tross alt bare en liten minoritet og kan like godt lese mer eksplisitt jødiske medier som Forward eller Jerusalem Post. Den tredje målgruppen, den brune horden, består i stor grad av folk som enten ikke kan lese eller som bryr seg like lite om nyhetene som  de bryr seg om personlig hygiene.

THR reported, citing a company spokeswoman, that that means a loss of roughly 250 jobs from the company’s 2,500-member staff. In an internal email that opened with several laudatory paragraphs about Vice’s recent accomplishments—its strong showing at Sundance and the success of its Netflix documentary about the botched Fyre Festival among them—Dubuc announced the layoffs.

ha-ha

10% av Vice får sparken! Deilig. Dette er forhåpentligvis bare begynnelsen. Mediene er vår største fiende. Det mener jeg helt oppriktig. Det er via disse kanalene at fienden har spredd sine løgner og hjernevasket ungdommen med anti-hvit propaganda. Å opplyse så mange som mulig om medienes destruktive rolle er det viktigste oppdraget til den nasjonalistiske høyresiden.

Reorganization is a great word. So many uses. In this case, it means that the money-fuckers in charge of Vice have decided that a lot of jobs in the company are redundant, and investors are putting enough pressure on them that they need to wipe them all out as quickly as possible, rather than letting attrition and natural turnover whittle down numbers. They apparently did not share much of this thinking with their employees beforehand:

journalist

Jøss, er forfatteren av artikkelen sint? Man kunne nesten få det inntrykket. Journalister har opptrådd som elitens sjokktropper ved å angripe alle som våger å stå imot det politisk korrekte narrativet og det å se deres åpenbare frykt er et av de mest oppmuntrende tegnene som har kommet etter nasjonalismens tilbakevending til den politiske scenen.

vice journalist
REKT

Kanskje blir de nødt til å bekymre seg for mer enn bare jobbene sine i fremtiden. De bør i hvert fall lære seg å kode.

Sam Hyde great tweet

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s