Mulatt ut med krav om stilling i regjeringen pga sin hudfarge

nn

Jeg har hørt før at rase bare handler om hudfarge. Dersom de integreres, så vil de være akkurat som oss. Det er ikke noe poeng i å gjøre forskjell på folk på grunn av deres rase, og hvem som helst kan gjøre hva som helst så lenge vi slutter å innbille oss at vi er forskjellige.

Vi i Dagens Blest er selvfølgelig 100% imot en slik tankegang, og har blitt utskjelt mye i mediene over dette. Men ting forandrer seg. Den brune horde har funnet ut at den egalitære tankegangen ovenfor ikke tillater dem å få ekstraressurser via kvotering, og har derfor begynt å klage på at de ikke får ekstra gode jobber gratis for å være brune.

BT:

Erna, har du glemt meg?

DEBATT: Hvis dette skal være en regjering for alle, må den ha større mangfold enn et snøhvitt bylag.

Hvorfor «må» den egentlig det? Norges land så langt har blitt styrt i hovedsak av Nordmenn, og gudene skal vite at vi har styrt på vegne av alle andre enn nordmenn selv.

FORBILDER: Vi trenger sterke forbilder. Men hvis det ikke finnes plass til noen flerkulturelle statsråder, hvordan skal det være plass til meg, spør Maria Anna Beatrice Christiansen. Foto: Privat

Dette er en god blanding av identitetsnarsissisme og feminisme. Hvorfor skulle denne jenta trenge noen svarte i regjeringen for at det skal bli «plass til henne»? Hvorfor handler dette om henne? Skal vi omorganisere regjeringen for å få henne til å føle seg bedre?

Og er ikke forskjellen mellom oss nordmenn og diverse jordfargede mennesker, bare innbilning?

I år var mangfoldet rekordlavt. Det er problematisk at det blir nedprioritert i et offentlig organ, der medlemmene skal speile befolkningen.

Huh? Når ble de en regel? Såvidt jeg ser var dette en regel du fant opp akkurat nå. Selv mener jeg medlemmene i regjeringen burde være de beste, altså langt bedre enn den generelle befolkningen.

Det er trist for integreringsarbeidet at Solberg mener at ingen med minoritetsbakgrunn i de fire partiene har god nok kompetanse til å bli statsråd. Når dette ser ut til å være oppfatningen i alle de fire partiene, må det tas en oppvask i rutinene på hvordan man bygger talenter med flerkulturell bakgrunn.

Enhver halvveis funksjonell brun person som stikker ansiktet sitt inn i et parti, blir promotert langt forbi sine evner. Det er slik «talenter med flerkulturell bakgrunn» bygges. Dette straffer seg alltid.

tcc7cb2b
Her, f. eks.

Alle partiene ønsker større mangfold med flere mennesker med minoritetsbakgrunn. Men det hjelper ikke med pene ord, man må se handling. Som ung, politisk engasjert jente med far fra Jamaica, opplever jeg at ingen representerer meg. Til tross for at alle partiene har mennesker med flerkulturell bakgrunn.

Men hvis ikke det finnes plass til noen flerkulturelle statsråder, hvordan skal det være plass til meg?

Jeg beklager virkelig at moren din var en kullbrenner. Men det er ikke min feil, og det burde virkelig ikke tvinge oss andre til å promotere en mindre egnet og mindre patriotisk person inn i regjeringen.  Men jeg ser at du har meldt deg inn i AUF. Smart. Dersom du engasjerer det politisk vil du få dobbelt så mye igjen for alt du gjør, nettopp for din raseblandede bakgrunn. Om du ønsker å få velferd fra hvite mennesker, er det akkurat der du bør være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s