Kvinner burde ikke få lov til å stemme

Celine Kirkeby-Garstad

I noen sirkler vil nok denne overskriften være ganske kontroversiell. Men blant dem som har et realistisk syn på kvinner og hvordan deres barnaktige sinn fungerer, er dette så åpenbart at det knapt trenger å sies.

Unge jenter tar sine meninger i så stor grad fra populærkulturen og mediene at de som styrer medieindustrien like gjerne kunne ha sittet med tråder og trukket i dem som dukkemestre. Ingen kritiske tanker har vært med å utforme deres «verdier», det er ufordøyd propaganda som de har fått direkte fra globohomo-gayplex.

Et eksempel på dette er demonstrasjonen i forbindelse med endringer i abortloven en liten stund tilbake.

Aftenposten:

Onsdag 23. januar skriver Tage Slind Jensen, 2. nestleder i Akershus Unge Høyre et innlegg om «Handmaid’s Tale» -demonstrasjonen, som fant sted da Erna Solberg presenterte den utvidede regjeringen.

Jeg var en av dem som sto foran slottet i ren protest. Vi hadde på oss kostymer fra HBO-serien «Handmaid’s Tale» for å gjøre flere klar over hva som er i ferd med å skje.

Å signalisere hvor «riktige» meninger de har er det eneste kvinner – med noen unntak – er i stand til å gjøre innenfor politikk. Noe av det viktigste for dem er å være en del av flokken og det er i denne konteksten man bør se denne typen «demonstrasjoner».

«Handmaid’s Tale» er en serie som handler om et samfunn, Gilead, der kvinner gradvis blir fratatt sine rettigheter. Så gradvis at folk ikke reagerer før det er for sent.

Altså det motsatte av den verdenen vi lever i. Her har fosterdrap blitt normalisert i så stor grad at man i New York nå kan drepe barn like før de blir født.

Kostymene er mange steder i verden blitt brukt som et symbol i kampen mot politikere som vil innskrenke kvinners rettigheter.

norske kvinner handmaidens tale

«Se så fritenkende og original jeg er! Jeg går rundt i kostyme fra en serie som har absolutt ingenting med virkeligheten å gjøre. Jeg svelger Shlomos propaganda med agn og søkke. Se hvor sterk, uavhengig og modig jeg er!»

Ingen dyd, bare signalisering. Den moderne vestlige kvinne har blitt en av de mest foraktelige skapninger denne verden noen gang har sett. Da de tidligere generasjonene hadde sunne idealer og gjorde sitt for å bidra til hjem og samfunn, har vi nå en gjeng med hjernevaskede hvithetter som mener det viktigste i verden er å få lov til å myrde sine barn. Vi lever sannelig i mørke tider.

Den nye regjeringen har gitt kristenkonservative krefter i KrF vetorett over alle bioteknologiske spørsmål, altså over kvinners reproduktive helse.

Dette er det vanlige argumentet. Det handler om en kvinnes «reproduktive helse» når de snakker om å drepe et barn som vokser i magen hennes.

Angrep mot mine rettigheter krever forsvar. Jeg nekter å sitte stille og se på at kvinners rettigheter sakte, men sikkert blir innskrenket.

Når tilbakeslaget endelig kommer, tror jeg du kommer til å se tilbake på denne minimale innskrenkningen med sviende nostalgi.

Det er sikkert mange i våre kretser som mener at den største tabben Norge har gjort ble begått i 1851. Men 1913 er utvilsomt en sterk konkurrent. At Celine Kirkeby-Garstad har noen som helst mulighet til å være med i den politiske debatten er intet mindre enn den svarteste formen for komedie.

Dagens Blest krever at kvinners stemmerett fjernes umiddelbart. For hele landets beste må vi hindre disse skamløse skjøgene i å ha noen som helst innflytelse på hvordan landet styres. Dette må gjøres!

Og siden jeg vil vise at jeg mener det når jeg sier at det finnes noen (ytterst få) unntak, vil jeg anbefale denne videoen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s