Frps Keshvari er visst ikke så norsk allikevel

Mazyar Keshvari norsk flagg
Det er velkjent at hver gang en innvandrer tar i et norsk flagg blir han eller hun automatisk 100% norsk

Dagens Blest har tidligere skrevet om Mazyar Keshvaris stereotypiske oppførsel i forbindelse med reiseutgifter som han egentlig ikke hadde. Virkelig sjokkerende var det å se at dette prakteksempelet på norsk integrering tilsynelatende handlet mer som noen fra Midtøsten enn en vaskeekte nordmann. Vi så ikke den komme i det hele tatt.

Men nå ser den godeste Keshvari ut til å være i enda større problemer.

Stortingspolitiker Mazyar Keshvari (Frp) ble pågrepet av politiet i helga, siktet for grove trusler.

– Jeg kan bekrefte at en politiker i helgen ble pågrepet for utøvelse av trusler. Politiet jobber nå med å kartlegge nærmere hendelsesforløpet her, men av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gå i detaljer om grunnlaget for siktelsen, sier politiadvokat Tea Sletto Øverseth ved Øst politidistrikt til Dagbladet.

Hehehe. Det er altså ikke nok å svindle norske skattebetalere, her skal det i tillegg trues for alle penga. Høy tidspreferanse er vanlig blant de mer sydlige folkeslag og Mazyar Keshvari har åpenbart ikke taklet denne situasjonen særlig godt.

Ifølge [VG] skal fornærmede ha opplevd «det som at Keshvari bedrev en form for «russisk rulett» med et håndvåpen.»

Fornærmede skal være en kvinne, som ifølge VG selv varslet politiet. Det skal videre ha blitt gjort beslag av våpen i Keshvaris bolig.

Huff og atter huff. Keshvari har gått helt Hjortejegeren etter sitt spektakulære fall.

Deer Hunter

Det er nesten så jeg syns litt synd på fyren.

Men bare nesten. Jeg er, som jeg har nevnt tidligere, takknemlig for at Keshvari har vist sine sanne farger og det at han nå gjør saken enda verre passer meg bare enda bedre.

Hvor lang tid risikerer han i fengsel er det kanskje noen som lurer på. Jeg står til tjeneste.

Keshvari er siktet for brudd på straffelovens paragraf 264 og 263. Siktelsen gjelder grove trusler, med en strafferamme på tre års fengsel.

Keshvari levde høyt på innvandringskritiske nordmenns behov for å gjemme seg bak en innvandrer slik at mediene ikke like lett kunne kalle dem rasister. Men ingenting varer evig. Iboende grådighet er vanskelig å holde tilbake. Dette kommer i tillegg til det han allerede risikerer for grovt bedrageri i sammenheng med «reiseregningene» sine.

I november ble det kjent at Keshvari var formelt siktet for grovt bedrageri, som har en strafferamme på seks års fengsel. Frp-toppen har erkjent forholdene, og har lovet å tilbakebetale pengene.

Så det virker svært sannsynlig at vår iranske venn får se innsiden av norske fengsler. Kanskje kan han sno seg unna siden han er innvandrer, men la oss håpe at rettferdigheten for en gangs skyld skjer.

2 kommentarer

  1. Hvad er norsk opførsel, norske normer egentlig? Undskyld hr. Tom Venster, men er det at spise menneskekød, eller knivstikke, eller være korrupt ikke norsk opførsel?? Hvem er da nordmænd? Du siger da ikke at somaliere født i Norge eller andre fremmede som rører den Magiske Jord ikke er nordmænd? Usmagelige insinuationer.

    Likt av 1 person

    • Du har helt rett, min gode mann. Jeg beklager at jeg antydet at slik oppførsel ikke er norsk. Selvfølgelig er den det. Hvis noen har norsk pass, ja til og med hvis de nettopp har satt sine uvaskede føtter på norsk jord, så er de faktisk norske. Om de knivstikker eller kapper av noen hoder, så forandrer ikke det deres åpenbare norskhet. Jeg skal forbedre meg, Claus. Jeg er lei for mine hatefulle kommentarer 😥

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s