Antisemittisk angrep på gravplass i Manchester

crying jews six-million-never-forget

Hatet vokser for hver eneste dag som går. Det er sannelig en skremmende utvikling. Hva hadde disse gravsteinene gjort mot noen? Hvorfor skal slike grove antisemittiske forbrytelser få lov til å finne sted?

*rister megetsigende på hodet*

antisemitic attack Manchester

Rystende. Jeg er ikke sikker på forbindelsen, men dette har garantert noe med Donald Blompf å gjøre. Den oransje nazisten i Det Hvite Hus sprer om seg med hat for andre grupper nesten som Zyklon B (sakte) sprer seg gjennom et rom. Ostepop-Hitler har normalisert det å gjøre forskjell på folk og her ser vi resultatene i Manchester. En trist dag.

antisemitic attack manchester gypsies

Eh…

Ja, det var altså falsk alarm. Det var visst ikke antisemittisme som var bakgrunnen for vandalismen, kun grådige sigøynere. Det var da høyst ubeleilig. Sigøynernes kjærlighet for kobber er selvfølgelig ikke det samme som hat for lange, krokede neser.

Turning Point Finland antisemitic attack

Jeg vet ikke hva denne rasistiske kontoen prøver å si, men jeg liker det ikke. Sigøynere har blitt undertrykket i tusenvis av år uten noen som helst rasjonell grunn i det hele tatt. Hvor enn de har gått har folk hatet dem. Er de liksom ansvarlig for dette selv? Nei, folk har bare ikke gitt dem en sjanse. Så kanskje vi kan være litt greie mot disse to undertrykkede gruppene, jøder og sigøynere, istedenfor å fordømme sistnevnte bare fordi de vandaliserte en gravplass på en slik måte at det ved første øyekast – når det var rimelig å anta andre gjerningsmenn – så veldig ut som et antisemittisk motivert angrep.

Det hadde vært noe annet hvis hvite rasister hadde gjennomført slik vandalisme. Deres iboende privilegier hadde gjort dette til en åpenbar hatforbrytelse.

Alle skjønner vel at rasen til opphavsmennene har betydning for motivasjonen bak angrepet?

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s