Hvordan bake 6 millioner småkaker

Nick the knife

Bakemester Nick ‘the knife’ Fuentes har oppskriften, men stiller seg tvilende til om det faktisk er mulig å bake seks millioner småkaker i løpet av fem år. Har han et poeng?

Det krever jo tross alt ganske mye brensel å steke så mye. Har vi virkelig nok til 6 millioner? I løpet av så kort tid? Vi snakker om store tall her. Og som kjent: «Extraordinary claims require extraordinary evidence».

Men det er kanskje litt hatefullt å be om bevis for påstander av denne typen. Hvis folk stiller for mange spørsmål blir det etter hvert svært ubeleilig for dem som har lidd mer på grunn av ovner enn selv de mest svartbrente småkaker. Å stille kritiske spørsmål er bare for konspirasjonsteoretikere og folk som mener at småkakene har infiltrert våre medier og spyr ut propaganda hvert eneste år om de seks millioner småkakene. Aldri glem!

Dagens Blest synes Nick stiller noen svært skremmende og ubeleilige spørsmål og håper han tar hensyn til at folks følelser i verste fall kan bli såret av det han sier. Det som teller er ikke om det du sier er sant, det som teller er om det kan gjøre vondt for andre å høre det. Husk det.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s