Dette er ansiktet til en liberal innvandringspolitikk

roger valhammer

Er det noe som går igjen i ansiktene til de verste på venstresiden? Det kan virke slik. En «bugman» eller krypmann på norsk har gjerne dette stereotypiske ansiktet. Det kan beskrives litt som «Jeg tror at jeg er snill, men jeg fremmer egentlig bare det som alle andre har overbevist meg om at er det snille. Det er viktigere for meg å vise min godhet enn at jeg gjør det som er det beste.» Det er disse spyttslikkerne som alltid skal vise hvor riktige meninger de har. Denne typen har gjerne litt over middels IQ og er derfor akkurat smarte nok til å gjenta kulturmarxistiske argumenter, men ikke så skarpe at de klarer å gjennomskue dem. Dette er krypmannen i et nøtteskall.

Resett:

Tirsdag ble maktkampen i Bergen Arbeiderparti avsluttet for denne gangen. Det var Roger Valhammer som trakk det lengste strået i knivingen med ordfører Marte Mjøs Persen om topplassen på listen til lokalvalget i år. Valhammer blir dermed byrådslederkandidat, mens Persen blir ordførerkandidat.

Det har fått lite oppmerksomhet i nominasjonsstriden, men Valhammer har internt i Arbeiderpartiet vært en sentral pådriver for en mer liberal asylpolitikk.

Det er selvfølgelig verdt å nevne at mange av disse er skamløse klatrere som sier hva som helst for å få den innflytelsen – eller mer riktig, posisjonen – de ønsker, men en god andel tror også på det tullet de sier. Ikke tilskriv til onde hensikter det som kan tilskrives dumhet.

I forbindelse med arbeidet i Arbeiderpartiets migrasjonsutvalg, ledet av Masud Gharahkhani fra Drammen, uttalte Valhammer seg slik:

– Det er helt klart det er noen områder det er viktig for oss å endre i en mer human retning. Det er spesielt knyttet til asylbarn og unge, der vi mener at vi har en for streng politikk, sier Roger Valhammer, leder i Bergen Ap.

Valhammer satt selv i utvalget.

Da stortingsgruppen til Arbeiderpartiet sa nei til et forslag om amnesti for enslige mindreårige asylsøkere høsten 2017, uttalte Valhammer seg slik på vegne av Bergen Arbeiderparti.

– Jeg er skuffet over Aps stortingsgruppe. Både Bergen, Oslo, Trondheim og en rekke lokallag satte krav om at partiet skulle støtte en midlertidig stans i utsendingene av disse ungdommene, sier Roger Valhammer, leder i Ap i Bergen.

Det gikk som Valhammer ønsket. Partiet snudde og sikret flertall for ordningen, som har bidratt til å uthule asylinstituttet.

roger valhammer

Hvis du har lurt på hvordan en landsforræder ser ut, har du nå svaret. Ansiktet til den signaliserende, liberale nordmann er ansiktet til noen som Roger Valhammer. Han synes Arbeiderpartiets innvandringspolitikk er for streng og vil at Norge skal være enda mer som Sverige når det gjelder å ta imot det verste som menneskearten har å tilby. Han er tydeligvis ikke klar over at det er hans eget parti som kommer til å bli brunt før landet blir det. Etter hvert vil det ikke være plass i AP til hvite menn som signaliserer hardt at de er på mangfoldets side. Hvor skal du gå hen da, Roger? Og hva med når dette skjer på landsbasis hvis du får viljen din? De har selvfølgelig ikke tenkt særlig nøye over konsekvensene i det lange løp, det viktigste er de gode følelsene de kan få akkurat nå av å si de politisk korrekte tingene. Men før eller siden kommer virkeligheten til innhente Roger og hans likesinnede. Kanskje kommer det til å bli en brutal oppvåkning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s